2000 TL SSD'li laptop önerisi

ragequit QQ

Kilopat
Daha fazla  
Pek fazla oyun oynayan birisi değilim. Tercihen hafif, ince, full HD, SSD'li, en az i5 6. nesil ve bataryasının uzun gittiği bir laptop arıyorum. 2000TL bütçem var. Sıfır olması şart değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek fazla oyun oynayan birisi değilim. Tercihen hafif, ince, full HD, SSD'li, en az i5 6. nesil ve bataryasının uzun gittiği bir laptop arıyorum. 2000TL bütçem var. Sıfır olması şart değil.
Hangi ilde ikamet ediyorsunuz? O bütçeye sıfır İ5 bulamazsınız ama 2.el iyi cihaz alırsınız.

Hocam öyle sıfır bulamazsınız. Fakat 2. Elde pek güvenilir olmuyor. Yani "İ5 İŞLEMCİ SSD HD BİLGİSAYAR" gibi başlıklara insanın inanası gelmiyor. Güvenilir bir satıcı bulmak pek kolay değil.

2.el de alsanız FULL HD ekran ve SSD yi unutmanız lazım. İ5 bulunur hatta ben bilgisayarımı satıyorum. İzmir de iseniz elden görüşebiliriz. HP AY100NT fatura garanti var.

SSD sonradan ilave edilebilir. Şimdilk SSD'yi rafa kaldırdım. Tarife uygun önerileriniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…