2000 TL tablet tavsiyesi

Daha fazla  
Herkese merhabalar. Bu yıl 11 oldum. Kardeşim de 10.sinifa geçti. Benim Online derslerim başladı. Kardeşiminki de 31 Ağustos'ta başlayacak. Ama elimizde Online dersler için sadece bir tane bilgisayar var. Ve acilen bir tane tablet almamız gerekiyor. 2000 TL civarı bir bütçemiz var. Biraz daha koyup Samsung Galaxy Tab S6 Lite almayı düşünüyoruz. Sizin tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet düşündüm ama şöyle bir durum var. iPad 7 S6 Lite den iyi ama klavyesi çok pahalı iPad'in ve kalemi çok pahalı. S6 Lite yi kendi sitesinden alırsam Samsung'un hem kalemi yanında hemde klavyesini 199 TL ye alabiliyorum. Bu sayede tablet bilgisayar gibi kullanabileceğim. Aksesuar farkından S6 Lite alacağım.

Evet düşündüm ama şöyle bir durum var. iPad 7 S6 Lite'den iyi ama klavyesi çok pahalı IPad'in ve kalemi çok pahalı. S6 Lite'yi kendi sitesinden alırsam Samsung'un hem kalemi yanında hem de klavyesini 199 TL'ye alabiliyorum. Bu sayede tablet bilgisayar gibi kullanabileceğim. Aksesuar farkından S6 Lite alacağım.

Kalemi bilemem ama yeni iPad OS'la Bluetooth klavyesi kullanabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı