2000 TL Tasarım/Oyun Monitör Tavsiyesi

Gökhan Topuz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba,

2.000₺ bütçe ile oyun monitörü arayışındayım. Aynı zamanda tasarımcı olduğumdan, hem oyun oynarken keyif alabileceğim hem de tasarım yaparken beni üzmeyecek 27 inç bi monitör arıyorum.

Aklımdaki model bu aslında. Hem bunun için yorumlarınızı alabilir hem de farklı tavsiyeleriniz var ise onları da değerlendirebilirim.

Herkese çok teşekkürler, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarım düşünüyorsanız kavisli ekranlar önerilmiyor diye biliyorum. 32 INCH lere çıkınca da 2k falan olması daha iyi olur kanısındayım. En azından 1080p 27 INCH de bile kimine göre pikseller gözüküyor kimine göre rahatsız etmiyor deniliyor. Belki monitörden panelden panele de değişiyor olabilir. Nokta aralığı da önemli diye düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla mutlaka 144 HZ ve 1 MS istiyorsunuz ve en az 27 INCH istediğinize göre şu modeller özellik olarak iyi duruyor. Ancak elime geçip kullanma tecrübem olmadı. Sadece fiyat performans özellik olarak iyi duruyor.

2200 civarlarına çıkılırsa tabi farklı modeller olabilir veya o modellerde güzel indirimler olursa farklı ürünler listeye dahil olabilir.

Kavisli problem olmaz derseniz ve TN olmasın derseniz VA panel olarak şu olabilir belki.

Bu monitörde baya iyi duruyor hocam.

Son düzenleme:
Hocam çok teşekkürler

Tasarım düşünüyorsanız kavisli ekranlar önerilmiyor diye biliyorum. 32 INCH lere çıkınca da 2k falan olması daha iyi olur kanısındayım. En azından 1080p 27 INCH de bile kimine göre pikseller gözüküyor kimine göre rahatsız etmiyor deniliyor. Belki monitörden panelden panele de değişiyor olabilir. Nokta aralığı da önemli diye düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla mutlaka 144 HZ ve 1 MS istiyorsunuz ve en az 27 INCH istediğinize göre şu modeller özellik olarak iyi duruyor. Ancak elime geçip kullanma tecrübem olmadı. Sadece fiyat performans özellik olarak iyi duruyor.

2200 civarlarına çıkılırsa tabi farklı modeller olabilir veya o modellerde güzel indirimler olursa farklı ürünler listeye dahil olabilir.

Kavisli problem olmaz derseniz ve TN olmasın derseniz VA panel olarak şu olabilir belki.

Bu monitörde baya iyi duruyor hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı