2000 TL TKL mekanik klavye önerisi

Dediğin compact TKL. Asıl sen bilgisizsin.
Dostum gece gece beni mi buldun ? Bilgin olan konulardan devam et. TKL değil diyen sendin sana açıkladım hala diyorsun ki compact TKL. Bende zaten normal TKL klavyelerden daha küçük olduğunu fakat TKL klavye olarak geçtiğini söyledim. Neden anlamak istemiyorsun.

Dostum gece gece beni mi buldun? Bilgin olan konulardan devam et. TKL değil diyen sendin sana açıkladım hala diyorsun ki compact TKL. Bende zaten normal TKL klavyelerden daha küçük olduğunu fakat TKL klavye olarak geçtiğini söyledim. Neden anlamak istemiyorsun.

Compact TKL ile TKL aynı şey değil. Bak sana markanın kendi kaynağını atıyorum. Bak orada ne yazıyor.

Compact TKL ile TKL aynı şey değil. Bak sana markanın kendi kaynağını atıyorum. Bak orada ne yazıyor.
Aynen öyle dostum en bilgilimiz sensin.

Sayın @510095 AK820Pro yerine ne önerirsin ? "TKL" olarak.

Aynen öyle dostum en bilgilimiz sensin.

Sayın @510095 AK820PRO yerine ne önerirsin? "TKL" olarak.

TKL klavye yok artık. Neredeyse hiç üretilmiyor. Ben AK820 Pro kötü klavye demedim. Fiyatına değmez dedim. Maksimum ederi 2400TL. O attığın AliExpress linki de güvenli değil. AliExpress tarzı sitelerde satıcıya bakıp yorum yapacaksın.

TKL klavye yok artık. Neredeyse hiç üretilmiyor. Ben AK820 Pro kötü klavye demedim. Fiyatına değmez dedim. Maksimum ederi 2400TL. O attığın AliExpress linki de güvenli değil. AliExpress tarzı sitelerde satıcıya bakıp yorum yapacaksın.
Aliexpresste indirim olacağını söyledim, zaten her satıcı indirim yapmıyor belli başlı satıcılarda oluyor örnek olarak gözüme o çarptı onu koydum. Hiç bilinmeyen satıcılardan neredeyse bütün forum Gamesir Nova Lite aldı sorun yaşayanı görmedim. Tabii ki şans meselesi. TKL olarak AK873 ve AK871 var fakat AK820Pro'nun yanından geçemezler. Forumda TKL olarak önerilen bu bütçedeki tek klavye AK820Pro'dur çünkü doğru düzgün başka klavye yok. Sonuç olarak bu klavye de sıkıştırılmış TKL.. Compact TKL deyim yerindeyse 3.14 demek yerine pi sayısı demektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı