2000 TL VA veya IPS monitör önerileri

24G2U kullanıyorum, öneririm. Genelde FPS oyunları oynuyorum, profesyonel olmasa da kendi çapımda iyiyimdir, gecikme sorunu yaşamadım veya fark edemedim. Çok az bir ghosting sorunu var ama sinir bozacak derecede olmadığından alıştım.
 
Gerçek 1 ms demekle kastettiğiniz GtG ise yukarıda bahsedilen her iki model de (XG2405 ve 24G2U) en az 4 ms griden griye tepki süresi sunuyor. MPRT değerleri 1 ms oluyor.

Öte yandan rekabetçi oyunları en üst düzeyde (CS:GO için, FPL-C / level 10 veya Global Elite) değilseniz 1 ms konusunda ısrarcı olmak boş bir takıntıdır. Eğer iddialı bir oyuncuysanız bir şey diyemem.

Tasarım konusu size kalmış. 24G2U çok güzel bir monitör. Oynadığım oyunlardan büyük keyif alıyorum. Görüntüsünü beğenmediyseniz XG2405 veya başka modellere de bakabilirsiniz. Ancak AOC olanın bariz şekilde daha kaliteli olduğunu ve ekstrası olarak kutusundan birer adet HDMI ve DP kablosu çıktığını belirteyim.

Edit: XG2405 modelinde GtG 1 ms gözüküyor kendi sitesinde. Yani bu model tepki süresinde birazcık daha iyi. 24G2U ise renk gamı olarak çok üstün.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı