reapsettin Hectopat Katılım 6 Mart 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2015 #1 Asus X550JK-XO012D 8GB Notebook - Laptop fiyatları, dizüstü bilgisayar, notebook modelleri, kampanyalı dizüstü bilgisayar, dell laptop, asus laptop, hp laptop, laptop satın al İlk öncelikle herkese iyi forumlar, ben bir oyun videoları çekeceğim için bir PC arıyorum. Bütçem 2000 TL, sizce hangi notebooku almalıyım? Önerileriniz nelerdi? Üsteki linkteki PC'de video çekerken yeterince FPS alabilir miyim her oyunda? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2015
Asus X550JK-XO012D 8GB Notebook - Laptop fiyatları, dizüstü bilgisayar, notebook modelleri, kampanyalı dizüstü bilgisayar, dell laptop, asus laptop, hp laptop, laptop satın al İlk öncelikle herkese iyi forumlar, ben bir oyun videoları çekeceğim için bir PC arıyorum. Bütçem 2000 TL, sizce hangi notebooku almalıyım? Önerileriniz nelerdi? Üsteki linkteki PC'de video çekerken yeterince FPS alabilir miyim her oyunda?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2015 #2 X550JK Xo012D tam anlamıyla bir fiyat performans ürünüdür. Almanızı tavsiye ederim. Yeni çıkan çoğu oyunu yüksek ayarlarda oynarsınız.
X550JK Xo012D tam anlamıyla bir fiyat performans ürünüdür. Almanızı tavsiye ederim. Yeni çıkan çoğu oyunu yüksek ayarlarda oynarsınız.
Ulgoray Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 1.109 Makaleler 16 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2015 #3 Şöyle 12GB'lik verelim size. Asus