2000 TL'ye GTX 1060 6GB için 144 Hz monitör önerisi

cem41_83

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle belirtmek isterim, düşündüğüm monitör aslında BenQ XL2411. Yalnız bu Freesync ve G-SYNC özellikleri bu monitörde yok sanırım. Bütçe olarak 2000 TL gibi rakamlara çıkabilirim. Düşündüğüm 2 monitör var aklımda aslında ama Freesync özellikli. Bunları size danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim. 1 tanesi MSİ MAG24C diğeri AOC C24G1. İşlemcim İ7 7700K bu arada. Bu monitörleri Nvidia ekran kartıyla kullanabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle belirtmek isterim, düşündüğüm monitör aslında BenQ XL2411. Yalnız bu Freesync ve G-SYNC özellikleri bu monitörde yok sanırım. Bütçe olarak 2000 TL gibi rakamlara çıkabilirim. Düşündüğüm 2 monitör var aklımda aslında ama Freesync özellikli. Bunları size danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim. 1 tanesi MSİ MAG24C diğeri AOC C24G1. İşlemcim İ7 7700K bu arada. Bu monitörleri Nvidia ekran kartıyla kullanabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Samsung LC24FG73FQMXUF 1ms 144Hz 23.5" HDMI Kavisli Gaming Monitör incehesap.com
ASUS VP278QG 27" 1ms, 75hz HDMIx2, D-Sub,DP LED,FreeSync Hoparlör 1920x1080 Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27" G2778VQ HDMI DP 75hz FreeSync FULL HD Led Gaming Monitör | ITOPYA
bunları önerebilirim.

AOC 24.5" G2590PX DSUB HDMI DP 144Hz 1ms FullHD Freesync Led Gaming Monitör | ITOPYA
buna bakmanı isterim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı