Akın Açıkgöz Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 655 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2018 #11 Takeshi Kovacs dedi: Evet size yazdım çünkü Freesync görünmüyor özelliklerde yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Özelliklerde görünmüyor evet fakat mevcut bir özellik.
Takeshi Kovacs dedi: Evet size yazdım çünkü Freesync görünmüyor özelliklerde yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Özelliklerde görünmüyor evet fakat mevcut bir özellik.
SvenNoderT Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2018 #12 @Akın Açıkgöz TN panel önermiyorum demişsiniz fakat BenQ XL2411 önermişsiniz ve o da TN panel. Hatta Asus VG248QE ile aynı paneli kullanıyorlar.
@Akın Açıkgöz TN panel önermiyorum demişsiniz fakat BenQ XL2411 önermişsiniz ve o da TN panel. Hatta Asus VG248QE ile aynı paneli kullanıyorlar.
Akın Açıkgöz Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 655 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2018 #13 SvenNoderT dedi: @Akın Açıkgöz TN panel önermiyorum demişsiniz fakat BenQ XL2411 önermişsiniz ve o da TN panel. Hatta Asus VG248QE ile aynı paneli kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... MAG241C’den daha ucuz olduğu için onu önerdim.Yani ilk önerim VA panel arada fiyat farkı olduğu için de alternatif önerip TN panel önermiyorum dedim.
SvenNoderT dedi: @Akın Açıkgöz TN panel önermiyorum demişsiniz fakat BenQ XL2411 önermişsiniz ve o da TN panel. Hatta Asus VG248QE ile aynı paneli kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... MAG241C’den daha ucuz olduğu için onu önerdim.Yani ilk önerim VA panel arada fiyat farkı olduğu için de alternatif önerip TN panel önermiyorum dedim.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 30 Aralık 2018 #14 Akın Açıkgöz dedi: Özelliklerde görünmüyor evet fakat mevcut bir özellik. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'ya mı baktınız?
Akın Açıkgöz dedi: Özelliklerde görünmüyor evet fakat mevcut bir özellik. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'ya mı baktınız?