Monitörümü yenilemeyi ve son günlerde döviz kurunun günlük 10 kuruş oynayışından dolayı da mümkünse bugün sipariş vermeyi düşünüyorum.
Teknik olarak çoğu monitör güzel gözükse de kullanıcı tecrübesini bilmeden alınca sorunlar olabiliyor. Bu yüzden hem model önerisi almak hem de bir sitede fırsat varsa haberdar olmak için konu açıyorum.
Aradığım özellikler:
IPS panele sahip olması,
144 Hz veya üzeri olması,
1080p olması,
50-60 cm mesafeden bakılırken piksellerin rahatsız edici olmaması,
Monitörün kendi renginin dikkat dağıtıcı olmaması.
Sanırım monitörde başka aradığım bir özellik yok. Ekran boyutu olarak 27” düşünüyordum ama pikselleri de pek saymak istemiyorum açıkçası. Sayılmayacak gibiyse 27”, sayılabiliyorsa 24” bir monitör alacağım. Ortalama olarak 2000 TL civarı vermeyi düşünüyorum ama kesin bir bütçe değil, daha fazla da verebilirim.
ViewSonic XG2405 Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! ViewSonic XG2405 Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.
www.itopya.com
İkisini de tavsiye ediyorum ama ViewSonic olanı daha çok tavsiye ediyorum tek dezavantajı kutusundan DP kablosu çıkmaması. AOC'de DP kablosu geliyor yanında.
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.
www.itopya.com
İkisini de tavsiye ediyorum ama ViewSonic olanı daha çok tavsiye ediyorum tek dezavantajı kutusundan DP kablosu çıkmaması. AOC'de DP kablosu geliyor yanında.