2000 TL’ye IPS Monitör Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

56153

Zettapat
Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
25
Merhaba,

Monitörümü yenilemeyi ve son günlerde döviz kurunun günlük 10 kuruş oynayışından dolayı da mümkünse bugün sipariş vermeyi düşünüyorum.

Teknik olarak çoğu monitör güzel gözükse de kullanıcı tecrübesini bilmeden alınca sorunlar olabiliyor. Bu yüzden hem model önerisi almak hem de bir sitede fırsat varsa haberdar olmak için konu açıyorum.

Aradığım özellikler:
  • IPS panele sahip olması,
  • 144 Hz veya üzeri olması,
  • 1080p olması,
  • 50-60 cm mesafeden bakılırken piksellerin rahatsız edici olmaması,
  • Monitörün kendi renginin dikkat dağıtıcı olmaması.
Sanırım monitörde başka aradığım bir özellik yok. Ekran boyutu olarak 27” düşünüyordum ama pikselleri de pek saymak istemiyorum açıkçası. Sayılmayacak gibiyse 27”, sayılabiliyorsa 24” bir monitör alacağım. Ortalama olarak 2000 TL civarı vermeyi düşünüyorum ama kesin bir bütçe değil, daha fazla da verebilirim.

Teşekkürler.

sRGB %126 - AOC 24G2U.

En ucuz burada ama İtopya'dan alınır mı bilemiyorum.

AOC 24G2U/BK Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor en ucuzu bu 24G2U modelinin herhalde.

Ben de ViewSonic önerdim ama forumdakiler genel olarak AOC'dan yana kullandı tercihlerini. Bence daha hoş tasarımı ViewSonic'in.

Son düzenleyen: Moderatör:
Srgb %126 - AOC 24G2U.

En ucuz burada ama İtopya'dan alınır mı bilemiyorum.

Eki Görüntüle 718077
24G2U en iyi seçenek sanırım.
ASUS VP249QGR en ucuzu 24"

En çok 24G2U modeli öneriliyor yani. İtopya'daki indirim oldukça iyi gibi.

Tasarım olarak gözüme biraz rahatsız edici geldi fakat teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…