Wireless daha iyi olur diye düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir şey var mıdır?
pençe şeklindeTutuş şeklin nedir?
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
![]()
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ajazz'a baktım ama Pro versiyonu kalmamış o yüzden ondan vazgeçtim Furylevel Z1 biraz küçük duruyor bir bilginiz varsa söylerseniz sevinirim
Pençe şeklinde
almışken 8k hz bişiy aliyim diyorum ama bu fiyatlarda pek bişey yok sanırımR1 Pro alın geçin. Eğer bütçen birazcık daha artar ise VXE mad r alın.
Almışken 8K Hz bir şey aliyim diyorum ama bu fiyatlarda pek bir şey yok sanırım
link atabilirmisin sana zahmetO zaman mad r alabilirsiniz. Dongle ile birlikte geliyor.
Link atabilir misin sana zahmet
timi çekti sence alınırmıEstağfurullah hocam ne zahmeti. Buyurun.
![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.