2000 TL'ye kadar filtre kahve makinesi önerisi

Daha fazla  
Herkese merhaba, asıl amacım filtre kahveyi demleyip süzmek. Marketten filtre kahve süzgeci aldım 60'lı ama kağıttan yapmışlar ve demlerken sıcaktan parçalanıyor. French press ile olur mu dersiniz iyi süzer mi french press? Tek amacım demleyip süzmek. Bunu en ekonomik hangi yolla yaparım yardımcı olur musunuz?

French press ile olur mu dersiniz iyi süzer mi french press?
Filtre kahve değil de french press için öğütülmüş kahve kullanırsanız en ekonomik ve en iyi sonucu french press ile alırsınız.

Filtre kahve önerisi olarak da düzgün bir markanın en ucuz ürününü almanız yeterli olur, hepsi aynı işi yapıyor zaten.

Şu iyi duruyor mesela. Kendim kullanmadım ama dediğim gibi filtre makinelerinin hepsi aynı prensiple çalıştığı için makineden çok kullandığınız kahvenin kalitesi önemli oluyor.

Filtre kahve değil de french press için öğütülmüş kahve kullanırsanız en ekonomik ve en iyi sonucu french press ile alırsınız.

Filtre kahve önerisi olarak da düzgün bir markanın en ucuz ürününü almanız yeterli olur, hepsi aynı işi yapıyor zaten.

Bir tane french press almıştım ama iyi süzmüyordu. Kahve tanecikleri sert olduğundan bardağa gelirse rahatsız ediyordu. En iyisi yine french press almak. Öneriniz var mıdır french press için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane french press almıştım ama iyi süzmüyordu. Kahve tanecikleri sert olduğundan bardağa gelirse rahatsız ediyordu. En iyisi yine french press almak. Öneriniz var mıdır french press için.

Bundan kullanıyorum ve gayet memnunum. Ayrıca filtre kahve değil de espresso tarzı kahveler demlemek isterseniz moka pot da alabilirsiniz. Latte, cappuccino vs. yapmak için çok uygun bir kahve çıkarıyor çok ekonomik fiyata.

Tekrar edeyim, french presste ince öğütülmüş kahve kullanırsanız iyi süzmeyebilir. French press için öğütülmüş kahve alın.

Bundan kullanıyorum ve gayet memnunum. Ayrıca filtre kahve değil de espresso tarzı kahveler demlemek isterseniz moka pot da alabilirsiniz. Latte, cappuccino vs. yapmak için çok uygun bir kahve çıkarıyor çok ekonomik fiyata.

Tekrar edeyim, french presste ince öğütülmüş kahve kullanırsanız iyi süzmeyebilir. French press için öğütülmüş kahve alın.

Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Filtre kahvelerde ince öğütülmüş yazmıyorsa normal öğütüldüğünü mü anlıyoruz? Ben genelde cafelerde içtim kendim hazırlamadım hiç ondan soruyorum.

Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Filtre kahvelerde ince öğütülmüş yazmıyorsa normal öğütüldüğünü mü anlıyoruz? Ben genelde cafelerde içtim kendim hazırlamadım hiç ondan soruyorum.
Satın alırken french press için öğütülmüş olarak seçebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı