Önceden bir konu açmıştım zaten. El uzunluğum yaklaşık 18 cm boy 8 9 cm eni var aklımda şu ikisi var sizce hangisini almalıyım.
Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.729,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Arkadaşlar claw grip şeklinde tutuyorum ve tamamen profesyonel şekilde Valorant CS2 oynuyorum.
Önceden bir konu açmıştım zaten. El uzunluğum yaklaşık 18 cm boy 9 cm eni var aklımda şu ikisi var sizce hangisini almalıyım.
Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.729,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Arkadaşlar claw grip şeklinde tutuyorum ve tamamen profesyonel şekilde Valorant CS2 oynuyorum.
Eğer cidden fiyatına değecekse bütçeyi arttırırım sıkıntı değil, önerileriniz daha çok önemli benim için.
Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 670,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam Glorious model O hakkında ne düşünüyorsunuz?Önceden bir konu açmıştım zaten. El uzunluğum yaklaşık 18 cm boy 9 cm eni var aklımda şu ikisi var sizce hangisini almalıyım.
Eğer cidden fiyatına değecekse bütçeyi arttırırım sıkıntı değil, önerileriniz daha çok önemli benim için.
Pardon görmemişi hemen düzeltiyorum.Hocam başlığada yazdım yani kablosuz istiyorum.
Hocam Glorious Model O hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hocam onu görmüştüm ama mantıklı değil biraz özelliklerine göre pahalı geldi ve 70 gram ben çok fazla flick atan birisiyim ve elomda yüksek yani bu küçük ayrıntılar bile önemli benim için.
Darmoshark M3 Pro veya M3S pro bak.Hocam onu görmüştüm ama mantıklı değil biraz özelliklerine göre pahalı geldi ve 70 gram ben çok fazla flick atan birisiyim ve elomda yüksek yani bu küçük ayrıntılar bile önemli benim için.
Yani Glorious Model O almaktansa Z1i tercih ederim açıkçası ancak başka öneriler var mı diye bakıyorumda varsa bütçeyide arttırabilirim.
Darmoshark M3 Pro veya m3s Pro bak.
Darmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Darmoshark M3 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
M3s ufak M3 Pro daha büyük hali.
Hocam Z1 ile bu ikisinin arasındaki fark nedir acaba?
MCU daha iyi switchleri daha iyi. Ayrıca ekstra alıcısını alırsan 4000hz destekli oluyor. Şimdi alamasan bile sonra alıp kullanabilirsin.Hocam Z1 ile bu ikisinin arasındaki fark nedir acaba?