2000 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Bütçe
0-2000

Ripper35

Femtopat
Daha fazla  
2000 TL'ye kadar kulaklık arıyorum. Oyun oynamak için Valorant ve CS de ses kasmak için 7.1 de lazım. Ses kalitesi de mümkünse fena olmasın. Öneride bulunursanız çok sevinirim.

Huawei FreeBuds SE2
Kulak içi değilde kulak üstü olsa daha güzel olur uzun sürede ağrı yapıyor kulak içi kulaklıklar. Ama teşekkür ederim öneri için

Öneri için teşekkürler. Bütçeyi pek aşmak istemiyorum o sebeple bu fiyat aralığında başka bir öneride bulunursanız çok sevinirim. Örnek olarak kafamda havit2002p var sizce iyi mi?

Kulak içi değil de kulak üstü olsa daha güzel olur uzun sürede ağrı yapıyor kulak içi kulaklıklar. Ama teşekkür ederim öneri için

Öneri için teşekkürler. Bütçeyi pek aşmak istemiyorum o sebeple bu fiyat aralığında başka bir öneride bulunursanız çok sevinirim. Örnek olarak kafamda Havit2002p var sizce iyi mi?

Rica ederim ama öneririm harbi sağlam ve iyi ses veriyor

Öneri için teşekkürler. Bütçeyi pek aşmak istemiyorum o sebeple bu fiyat aralığında başka bir öneride bulunursanız çok sevinirim. Örnek olarak kafamda Havit2002p var sizce iyi mi?

Hocam kullanmadığım ürün için bir şey diyemem karar sizin. Ancak üstüne çıkarsanız basları tizleri ile tavsiyem bu attığım kulaklıktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı