2000 TL'ye kadar telefon tavsiyesi

Bütçe
2000

Powis

Hectopat
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Açıkçası bu fiyat altı ve civarı 4 tane telefon modeli var: TCL T10l, Xiamoi Redmi Note 8, Redmi 9 ve GM 20 Pro.

Bu telefonlar arasında TCL T10l en mantıklısı gibi geliyor ama telefon piyasasında yeni olması ve çok kullanıcı yorumu bulamamam şüphelendiriyor. Sizin öneriniz nedir, sizce hangisini almalıyım ya da bu fiyatta başka telefon öneriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme ve ömür konusunda 4 sene temiz kullanımda götürür mü sizce? Götürürse direkt yarın sipariş vereceğim.

Büyük ihtimal 2 yıl güncelleme alır. 4 yıl kullanıma ve beklentiye göre götürür. Telefonla pek oyun oynamıyorsanız 4 yıl rahatça götürür.

@HaWlI KuLlANIcI @Gökkayahan @Shenzhenn hocalarımın da görüşlerini almak isterim.
 
Son düzenleme:
TCL 10L diyerek mantıklı bir seçim yapmışsınız. Henüz TCL markasının nasıl bir destek sunduğunu bilemiyoruz, destek uzun bir süreç ve firma daha standart bir destek süresi kadar önce telefon işinde tanınmaya başlandı. Tahminim: Kesin bir, belki iki yeni Android güncellemesi, iki yıl boyunca da güvenlik güncellemeleri alacağı yönünde. Ömrüne gelecek olursak, bu fiyat aralığındaki çoğu telefon gibi bunun da ömrü 5 seneyi görmeyecektir. Hâlâ kullanılabilir ama can sıkar belli bir süre sonra. 3-4 sene rahat kullanılacağını düşünüyorum.
 
@qGhosT etiketlediğin için teşekkür ederim. Bu cihazlar arasından TCL 10L alın derim. Zamanında TCL markası Samsung'a ekran sattı diye biliyorum, güvenilirdir. Ömrü kullanımınıza da bağlı, temiz bir kullanımda 4 yıl götürebileceğini düşünüyorum. Samsung Galaxy M21'de bakabilirsiniz. Bütçeniz artarsa Realme 7 alabilirsiniz veya Realme 8 bekleyebilirsiniz.
 
Büyük ihtimal 2 yıl güncelleme alır. 4 yıl kullanıma ve beklentiye göre götürür. Telefonla pek oyun oynamıyorsanız 4 yıl rahatça götürür.

@HaWlI KuLlANIcI @Gökkayahan @Shenzhenn hocalarımın da görüşlerini almak isterim.

Etiketlediğin için sağ olun hocam ama dediklerinizin üstüne pek bir şey ekleyemem :D. Telefonu nasıl kullanılacağına bağlı 4-5 sene götürür bence.

@qGhosT etiketlediğin için teşekkür ederim. Bu cihazlar arasından TCL 10l alın derim. Zamanında TCL markası Samsung'a ekran sattı diye biliyorum, güvenilirdir. Ömrü kullanımınıza da bağlı, temiz bir kullanımda 4 yıl götürebileceğini düşünüyorum. Samsung Galaxy M.21'de bakabilirsiniz. Bütçeniz artarsa Realme 7 alabilirsiniz veya Realme 8 bekleyebilirsiniz.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam TCL markası televizyon sektöründe bilinen ve sevilen bir marka.
 

Geri
Yukarı