Bilgisayarda kullanılacak oyun amaçlı alınacak. Kablolu kablosuz fark etmez. Bütçeyi aşmasak iyi olur belki çok az aşılabilir. Önerilerinizi bekliyorum.
GX30 veya H2002P alınabilir.
Kablosuz olarak.
H2039BG veya JBL Quantum 350.
Kablolu önerilerini göz önünde bulunduracağım peki sence H2002P mi GX30 mu? Arkadaşa önereceğim için emin olmam lazım.
H2002P daha popüler daha güvenilir ama pek rahat değil büyük kafalılar için.
GX30 ise daha rahat, ses kalitesi iyi, mikrofonu fena değil ama güvenilirlik açısından kesin değil. Ben olsam GX30 alırdım kronik sorunu yok gibi duruyor şu anlık.
Rica ederim hocam.Genel olarak bende göz attım GX30 ile H2002P dışında bir şey bulamadım pek. En mantıklısı gx 30 gibi duruyor teşekkürler.
Genel olarak bende göz attım GX30 ile H2002P dışında bir şey bulamadım pek. En mantıklısı gx 30 gibi duruyor teşekkürler.
![]()
Fifine - Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık - Siyah
Fifine markalı Siyah renk Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
![]()
Fifine - Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık - Siyah
Fifine markalı Siyah renk Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
Bütçenin en mantıklısı bu olur.İnceleme: Fifine H9 oyuncu kulaklığı inceleme
Herkese merhaba, uzun zamandır kullandığım ayrıca şu sıralar forumda da sıkça önerilen Fifine H9 oyuncuğu kulaklığı incelemesi yapacağım elimden geldiğince normalde inceleme yapmak aklımda yoktu fakat aynı fiyat bandındaki en iyi kulaklık olması gerek sık sık indirim alması gerek ses kalitesi...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.