2000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
2000

Berkay Çoban

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
Merhaba 6 senelik hayat arkadaşım can yoldaşım artık aramızda değil, ilk defa mekanik klavye alacağım ama piyasada yeni modeller çok karışık geldi.
%60 olmaması benim için önemli tam olsa daha iyi olur ama %75'te olur sorun değil.
Mekanik olması.
Bilek desteğinin olması.

Biraz araştırma ile Redragon eryaman K569 red switch klavyeyi buldum ama Türkiye'de bir kişi bile incelememiş ve hiçbir forumda hakkında yorum dahi bulamadım.
Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba 6 senelik hayat arkadaşım can yoldaşım artık aramızda değil, ilk defa mekanik klavye alacağım ama piyasada yeni modeller çok karışık geldi.
%60 olmaması benim için önemli tam olsa daha iyi olur ama %75'te olur sorun değil.
Mekanik olması.
Bilek desteğinin olması.

Biraz araştırma ile Redragon eryaman K569 red switch klavyeyi buldum ama Türkiye'de bir kişi bile incelememiş ve hiçbir forumda hakkında yorum dahi bulamadım.
Önerilerinizi bekliyorum.
Çok yüksek ihtimalle Outemu kullanıyor ve hotswap yok bence bu fiyatı hak etmiyor. Full ve bilek destekli klavye araştırmadığım için öneri yapamıyorum fakat bu klavye alınmaz.

Hocam Razer RZ03-04881700-R3L1 Ornata V3 alabilirsiniz aldığım en iyi klavyelerden olabilir hem fiyat olarak hem de kalite olarak Trendyol'da 2.079 TL şu anda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı