2000 TL'ye köpek tavsiyesi

Bizim barınakta sitesinde Full sokak köpeği gözüküyor yaşadığım il küçük bir il bakmak lazım.
 
Arkadaşlar aile evinde yaşıyorum ailem sokak köpeği istemiyor maalesef. İlle de cins olsun cins olsun diyorlar yapabileceğim bir şey yok o konuda.
Yoksa bendebilirim barınaktan alıp o hayvanın hayatını kurtarmayı güzel bir ömür geçirmesini sağlamayı fakat 17 yaşında ve aile evinde yaşadığımdan bunları yapamıyorum.

O zaman almayacaksın. Canlı satın alınır mı?
 
Tavsiyem barınaktan sahiplenmeniz, ailenizin de bakış açısını değiştirmeye çalışın çok dar zihinli bir düşünce bu, bir canlının cins olup olmaması bu kadar önemli mi gerçekten?
 
Duyarinizi baska bir yerde yapin. Konuyla ilgili mesajiniz yoksa atmayin, 2 sayfa ayni mesaj gelmis suraya bak. Bir de konuya öfke emojisi atanlar var. Ne gunlere kaldik.

Duyarı bize sen mi öğreteceksin?

 
Arkadaşlar herkesin durumu bir değil. Apartman dairesinde yaşayan insanlar genelde küçük ırk tercih ediyor bunun sebebi de küçük ırkların ev ortamına daha uygun olması. Küçük ırk köpeklerin de neredeyse hiçbiri ücretsiz bulunamıyor. Yoksa adam zevkine mi cebinden para çıksın istiyor.

Şimdi diyeceksiniz ki o zaman alma. Adam kendi yalnız hissediyordur vs vs bunun bin tane olur durumu var. Kimin ne alacağına karışamazsınız. Burada suç satın alanda değil köpeği satanlarda. Sistem böyle işliyor yapacak bir şey yok.
 

Geri
Yukarı