2000 TL'ye masa önerisi

Bütçe
2000 TL

Zewwd

Decapat
Öyle çok bir bütçem yok. Yeni bilgisayar topladım ve masamın sağ tarafı kırık yeni bir masa lazım. İnternette gezerkend Trendyol'da önüme çıktı ve hoşuma gitti. Sizce alınabilecek bir masa mı yoksa önerebileceğiniz var mı? Cevaplarını için teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 3 senedir bu masayı kullanıyorum. 1+ sene boyunca üzerinde çift monitör + kasam durdu bir şey olmadı yani o açıdan sağlam. Masanın tek eksisi sallanıyor olması. O ayaklar o uzunluğa ince kalıyor ve masaya değdiğinde hafif sallanıyor. Oyun oynarken, mouse çevirirken sallanmıyor.

teşekkürler mesajın için öncelikle başka bir önerebileceğin bir masa var mıdır acaba?

Ben bu masayı kullanıyorum tabii projesini alıp bir marangoza götürüp kendim yaptırmıştım kullanılan materyalleri görerek almak daha iyi olur Trendyol'da veya farklı bir e ticaret sitesinde bu fiyat bandında ki ürünler genelde fiyatı düşük tutabilmek adına sunta oluyor mdf bile kullanılmıyor illaki bu masayı alman gerekmiyor internetten beğendiğin bir modeli götürüp marangozda yaptırman daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…