2000 TL'ye Masaüstü Sistem Önerisi

eternal

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Editör - Öğrenci
Merhaba dostlar,

2000 TL'ye sistem önerisine ihtiyacım var. (Maksimum 2200 TL)

Ekran kartı ve işlemci konusunda intel'e olan bir tutkum var. Göz önünde bulundurursanız minnettar olurum.

Şartlar uygun olmazsa ekran kartı haricinde AMD'yi de tercih edebilirim.

Minimum 8 gb ram, 3.5 ghz işlemci hızına uygun sistem önerilerinizi rica ediyorum. Over Clock ile pek bilgim, alakam olmadı ama bilgisayarı oyun için topluyorum.

İlgi ve alaka duyanlara teşekkürler. (Donanımhaber'de bir çok kez yardım aradım ama pek istekli değillerdi)

Değil dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzamdaki sistemi toplayabilirsiniz.

@YKTYN hocam şu sistem çok mu abartılı ya da yanlış olur acaba, aklım bunda kaldı ama?

Dosya Ekleri

• Screenshot - 10_1 002.png
    55,8 KB · Görüntüleme: 257
@YKTYN dostum topladığın sistemi kenara aldım, yarın son kez karar vereceğim. Sen bir de 2600 bütçeye uygun bir şey çıkartabilir isen çok memnun olurum, alternatif olarak kenarda dursun. Bütçeyi zorlayıp, alabilirsem onu alacağım. Mümkünse GTX serisinden yüksek bit hızı ve bellekli bir ekran kartı da ayarlarsan sevinirim.

@Holymong kesinlikle 4gb, 256bit dx12 direkt dikkat çeken kısmı zaten, sana zahmet uygun bir sistem de toplayabilirsen alternatifler arasına almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…