2000BINE ömürlük bir mouse almak istiyorum çok kararsız kaldım bir şeye karar veriyorum. Başkası onu almayın falan diyor artık habere böyle oldu emin olamıyorum bana güzelinden bir önerir misiniz?
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...
ATK marka mouse. VXE R1 Pro modelini kullanıyorum. Arkadaşımada F1 Pro modelini aldırdım o sırada indirimdeydi ne o bir sorun yaşadı kopma, şarj olmama, takılma gibi ne de ben yaşadım. Eğer 2K-4K Hz takıntınız yoksa ki gereksiz bir mevzu bana kalırsa. Güzel mouse gibi bu modeli bilmiyorum ATK diye gönderdim detaylı inceleyin boyutları vs size uygunsa düşünün.
ATK marka mouse. VXE R1 Pro modelini kullanıyorum. Arkadaşımada F1 Pro modelini aldırdım o sırada indirimdeydi ne o bir sorun yaşadı kopma, şarj olmama, takılma gibi ne de ben yaşadım. Eğer 2K-4K Hz takıntınız yoksa ki gereksiz bir mevzu bana kalırsa. Güzel mouse gibi bu modeli bilmiyorum VGN diye gönderdim detaylı inceleyin boyutları vs size uygunsa düşünün.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Fark ediyor ama bütçeni zorlayarak alacaksan değmez. Teknik özelliğin yanında üstünde takılı olarak gelen skatezler Ultra modelinde daha iyi. Kutuda ekstra skatez çıkıyor gibi şeyler mevcut. Bütçeni zorlayacak bir ürünse o kadar farkı vermene gerek yok.