Sağolasınız hiç deneyiminiz oldu mu acaba merak ettim![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...wraithesports.com
Sağ olasınız hiç deneyiminiz oldu mu acaba merak ettim
Anladım teşekkürlerATK marka mouse. VXE R1 Pro modelini kullanıyorum. Arkadaşımada F1 Pro modelini aldırdım o sırada indirimdeydi ne o bir sorun yaşadı kopma, şarj olmama, takılma gibi ne de ben yaşadım. Eğer 2K-4K Hz takıntınız yoksa ki gereksiz bir mevzu bana kalırsa. Güzel mouse gibi bu modeli bilmiyorum VGN diye gönderdim detaylı inceleyin boyutları vs size uygunsa düşünün.
Sağ olasınız hiç deneyiminiz oldu mu acaba merak ettim
Sağ olasınız hiç deneyiminiz oldu mu acaba merak ettim.
Palm tutuyorum yinede sağolunAl geç.
![]()
Mchose A5 Ultra Mouse
Mchose A5 Ultra Mouse MC-A5-8S detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Claw tutuyorsan:
Aralarındaki fark kendini belli ediyor mu kullanırken acabaGüzel fare hem Plus hem de Ultra modelini kullandım.
Palm tutuyorum yine de sağ olun
Aralarındaki fark kendini belli ediyor mu kullanırken acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.