2000 TL'ye oyuncu koltugu önerir misiniz?

xDrive'ı kesinlikle tercih edebilirsin. Atak modelini önermem, tabiri caizse kıçınızı çok ağrıtıyor sanki 1 çuval kumun üstüne oturuyormuşsunuz gibi. Ben şahsen kasırga ve fırtına serisi kullandım. Bora'da çok iyi gözüküyor.
Kasırga iyi deniyor ben de onu alayım diyorum da fiyat çok 1,785 lira değermi bilmiyorum.

xDrive markasını tercih edebilirsin, yaşadığın yerde bayiliği var mı diye bir bak istersen gidip koltuklara oturup test edersin, hangisi seni daha rahat ettiriyorsa onu alırsın. Bir de konuya şu yönden bakmak lazım, Z marka bir koltuk aldın kol dayaması kırıldı. Ürünün parçasının teminini yapamazsan aldığın ürünede paranada yazık olur. xDrive markasında bildiğim kadarıyla parça tedariğide kolay.

xDrive markasını tercih edebilirsin, yaşadığın yerde bayiliği var mı diye bir bak istersen gidip koltuklara oturup test edersin, hangisi seni daha rahat ettiriyorsa onu alırsın. Bir de konuya şu yönden bakmak lazım, Z marka bir koltuk aldın kol dayaması kırıldı. Ürünün parçasının teminini yapamazsan aldığın ürünede paranada yazık olur. xDrive markasında bildiğim kadarıyla parça tedariğide kolay.
Fırtına Sancak Göktürk Tufan bunlardan hangisinin oturma minderi kalın ise onu tercih etmek lazım da resimler aldatıcı olabiliyor.

Bunu buldum ama nasıldır bilmiyorum önerilenler de var.

Bunu buldum ama nasıldır bilmiyorum önerilenler de var.

Uzun kullanımda halen memnun musunuz?

Uzun kullanımda halen memnun musunuz?
Almadım hocam oturma yeri çok imce duruyor ki günde 5 6 saat oturuyorum. Başka koltuk da almadım öyle eski koltuğun üzerine 15 lil sert sünger aldım 50 liraya şimdilik idare ediyorum ama halen araştırma yapıyorum. Ofis koltuklarına da bakıyorum bütçeyi 2000 liraya çıkardım düzgün bir şeye denk gelir ise alacağım rahatlığı önemli.
xDrive serilerine bakın derim bayağı rahat diyor kullanan arkadaşlarım.
Boy 1.80 kilo 93 xdrive 1453 iyi gibi duruyor fiyatta düşmüş sanki.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı