2000 TL'ye oyuncu kulaklığı önerisi

DULBIRAKAN

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2020
Mesajlar
252
Arkadaşlarım, en fazla 2 bin bütçe belirledim kendime. Logitech, SteelSeries ve HyperX markalarını çok övüyorlar. Ben çok arada kaldım. Benim kulaklıkla bulunmasını istediklerim kablosuz, siyah, mat tercih ediyorum. RGB falan gibi çocuk saçmalarının olmaması gerekiyor ve sürücülerinin kaliteli olmasını istiyorum, yani çok fazla şarkı diyorum. Şarkıdan kastım Sagopa Kajmer rapleriyle yatıp kalkıyorum ve yayın açıp CS:GO ve Valorant gibi oyunlar oynuyorum, yani yayındayken sesimin güzel gitmesi çok önemli. Mikrofon olarak kulaklık mikrofonu kullanmayı istiyorum ve dedigim gibi FPS oyunlarını oynuyorum. Güzel ses kasabilecegim bir kulaklık arıyorum. Yanı sıra fitness salona gidiyorum. Olabiliyorsa dışarıda kullanıma uygun olan bir kulaklık olursa da tadından yenmez. Kuzenimin önerdigi kulaklaklıkları aşagıya bırakıyorum. Tavsiye ve görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun olurum.



 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kafanda Cloud 2 ile salonda cok komik gorunursun dogru duzgun hareket edemeyecegini saymiyorum bile. Ayni sey arctis icin de gecerli.

Spor icin farkli birsey dusun bence.
 
Daha çok Warzone oynuyoruz. Dediğim gibi ben Arctis 5'ten memnun olduğum için kablosuz modelini tercih ettim. Amazon'da 1500TL'yi görünce yapıştırdım. HS80 mikrofon ve ses olarak daha iyi bir kulaklık fakat mikrofonu gizlenmiyor ve çıkmıyor. HyperX Cluod 2'de kullanma imkanım oldu ama deri pedleri yazın sıkıntı çıkaracağı için vazgeçtim.
 
Daha çok Warzone oynuyoruz. Dediğim gibi ben Arctis 5'ten memnun olduğum için kablosuz modelini tercih ettim. Amazon'da 1500TL'yi görünce yapıştırdım. HS80 mikrofon ve ses olarak daha iyi bir kulaklık fakat mikrofonu gizlenmiyor ve çıkmıyor. HyperX cluod 2'de kullanma imkanım oldu ama deri pedleri yazın sıkıntı çıkaracağı için vazgeçtim.

Kankam genelde Valorant LoL Metin2 tarzı oyunlar oynuyorum ve mikrofon konusunda iyi midir acaba yani Twitch yayınları açıyorum bazen ayrıca mikrofonum yok bu kulaklıgın mikrofonu iyi midir o konularda. Ve bunu dışarıda kullanmak benim bayağı kafama yattı yani.
 

Geri
Yukarı