2000 TL'ye Oyunlar için Toplama Bilgisayar mı Konsol mu ?

Hangisini almalıyım?

• Toplama PC

Oy: 10 71,4%
  • PS4

Oy: 2 14,3%
  • XBOX ONE

Oy: 2 14,3%

• Oy verenlerin toplamı
    14

TheMatrix

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Sizce oyun oynamak için en ideal platform hangisidir ve nedenleri nelerdir ? Bilgisayarlar mı, konsollar mı ? Konsol derseniz eğer XBox One mı, Play Station 4 mu ? Bütçem 1900-2000 TL kadar. Konsol alırsam artan parayla birkaç oyun alırım diye düşünüyorum.

Sizin düşünceleriniz neler?

Lütfen bu konuda görüş ve düşüncelerinizi sebepleri ile birlikte kısaca yazınız.

PC-Vs-Console-Gaming.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 liraya PS4 öneririm ben. Tabi her oyun çıktığında onun parasını verecek kadar bütçeniz oluyorsa. Malum oyunlar PC'ye göre pahalı.

Şöyle bir durum var, alacağın konsol nasıl bir tabir kullanıyorlar bilmiyorum ama eğer orijinal oyun almak zorunda kalırsan ona bir süre sonra bütçeni zorlamaya başlayacaktır. Biliyoruz ki orijinal oyunlar daha pahalı oluyor genelde. Fakat 2.el bir xbox veya playstation 4 alırsan içerisinde epey bir oyun arşiviyle karşılaşabilirsin, bu durumları göz önünde bulundurmaya çalış.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı