karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.415 Çözümler 3 19 Haziran 2024 #1 Kablolu kullanacağım. FPS CoD Warzone oynuyorum. Bu fiyatlara kaliteli, hissiyatı güzel bir mouse arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
Kablolu kullanacağım. FPS CoD Warzone oynuyorum. Bu fiyatlara kaliteli, hissiyatı güzel bir mouse arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.415 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Haziran 2024 #2 karambyte dedi: Kablolu kullanacağım. FPS CoD Warzone oynuyorum. Bu fiyatlara kaliteli, hissiyatı güzel bir mouse arıyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kablo zorunlu mu?
karambyte dedi: Kablolu kullanacağım. FPS CoD Warzone oynuyorum. Bu fiyatlara kaliteli, hissiyatı güzel bir mouse arıyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kablo zorunlu mu?
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.415 Çözümler 3 19 Haziran 2024 #3 belirsizz dedi: Kablo zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Değil ama hem kablo hem bt de olabilir.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.415 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Haziran 2024 #4 karambyte dedi: Kablolu kullanacağım. FPS CoD Warzone oynuyorum. Bu fiyatlara kaliteli, hissiyatı güzel bir mouse arıyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önceden kullandığın ve eline uygun olan bir mouse var ise yazabilir misin?
karambyte dedi: Kablolu kullanacağım. FPS CoD Warzone oynuyorum. Bu fiyatlara kaliteli, hissiyatı güzel bir mouse arıyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önceden kullandığın ve eline uygun olan bir mouse var ise yazabilir misin?
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.415 Çözümler 3 20 Haziran 2024 #5 belirsizz dedi: Önceden kullandığın ve eline uygun olan bir mouse var ise yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şu an HK Gaming mira m mouse kullanıyorum. Hoşuma giden Razer Viper HyperSpeed modelleri vardı elime tam oturuyor gibiydi. Razer Viper Mini'ya da.
belirsizz dedi: Önceden kullandığın ve eline uygun olan bir mouse var ise yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Şu an HK Gaming mira m mouse kullanıyorum. Hoşuma giden Razer Viper HyperSpeed modelleri vardı elime tam oturuyor gibiydi. Razer Viper Mini'ya da.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.415 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Haziran 2024 #6 karambyte dedi: Şu an HK Gaming mira m mouse kullanıyorum. Hoşuma giden Razer Viper HyperSpeed modelleri vardı elime tam oturuyor gibiydi. Razer Viper Mini'ya da. Genişletmek için tıkla... Haste 2 deneyebilirsin mediamarktan eder satıyorlar ise.
karambyte dedi: Şu an HK Gaming mira m mouse kullanıyorum. Hoşuma giden Razer Viper HyperSpeed modelleri vardı elime tam oturuyor gibiydi. Razer Viper Mini'ya da. Genişletmek için tıkla... Haste 2 deneyebilirsin mediamarktan eder satıyorlar ise.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.415 Çözümler 3 20 Haziran 2024 #7 belirsizz dedi: Haste 2 deneyebilirsin mediamarktan eder satıyorlar ise. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bu mu acaba?
belirsizz dedi: Haste 2 deneyebilirsin mediamarktan eder satıyorlar ise. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bu mu acaba?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.415 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Haziran 2024 #8 karambyte dedi: Amazon.com.tr Bu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Evet istersen düz Haste de alabilirsin. Haste 2'nin sorunu var mıydı ya? @EfeAkkaya Razer Viper V3 HyperSpeed vs HyperX Pulsefire Haste 2 Wired - Gaming Mouse Comparison - EloShapes HyperSpeed uyuyorsa Haste 2 de uyar.
karambyte dedi: Amazon.com.tr Bu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Evet istersen düz Haste de alabilirsin. Haste 2'nin sorunu var mıydı ya? @EfeAkkaya Razer Viper V3 HyperSpeed vs HyperX Pulsefire Haste 2 Wired - Gaming Mouse Comparison - EloShapes HyperSpeed uyuyorsa Haste 2 de uyar.
EfeAkkaya Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 5.842 Makaleler 1 Çözümler 41 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim. Monitör: MSİ G274 QPF QD Kulaklık: HyperX Alpha Wireless Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Klavye: Z11 Telefon: S20FE GamePad: GC30 V2 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Ve Donanım(Öğrenci) 20 Haziran 2024 #9 Bütçe artar mı?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.415 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Haziran 2024 #10 Dragofonly F1 de tam uyuyor.