2000 TL'ye Sistem tavsiyesi

  • Konuyu başlatan Enes/TR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 481
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E

Enes/TR

Ziyaretçi
Screenshot - 15.12.2014 , 17_09_45.png


Merhaba arkadaşlar. Benim yakın arkadaşım sistem topluyor ve benden yardım almak istiyor. Bende ona sistem topladım. Genellikle arkadaşımın oynadığı oyunlar Minecraft, Battlefield 3-4, CS:GO. Ve arkadaşım benle beraber video çekicek. O yüzden güzel bir sistem tavsiyesi alabilirim. Benim topladığım sistemde işlemci ile ekran kartı darboğaz yapar mı ? Ona göre overclock yapabiliriz.Bütçe olarak 1700-2000 Tl sınırı var. Ve en son olarak güç kaynağı yeterli mi ? Overclock yaparsak sıkıntı çıkarmayacak bir güç kaynağı önerirmisiniz. Yardım ederseniz sevinirim.
@MF
 
2 tane RAM eklemişsin. Onlardna birini çıkar, o parayla SSD al. Onun harici sistemde göze batan bir şey yok.
 
Öncelikle beni konuya etiketleyip seni detaylıca araştırmama vesile olduğundan ötürü teşekkür ederim. Bu sayede bir adet çift hesabını yakaladım. Sistemi arkadaşın almıyor, hayali bir sistem. Bu hayali sistemlerde video çekilir ve oyun oynanır. Hayali sistemlerin geneli böyledir ve bunu 2000'li arkadaşlar ister genelde. Sende de durum farksız maalesef.

Sistem gayet güzel. RAM'leri çift modül alacaksan ya Kit al, ya da aynı modelden bir adet daha al. 16 MB önbellekli hard disk alma. 32 ya da mümkünse 64 olsun. 500 GB olduğundan dolayı 32 rahatlıkla bulabilirsin diye düşünüyorum. Güç kaynağın da yeterli. Soğutucu vs de var. Hayal de olsa alınabilir bir sistem.

Az önce bir hesap daha açtın ve anında sistem yakaladı, banlandın. Açtıkça banlanacaksın. Bu böyle devirdaim.

Bir üçlü daha buldum az önce ve tek hesapta birleştirdim. Eğer bu hesap da seninse pes diyorum artık:

trabzon61
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı