2000 TL'ye Sistem Toplama

  • Konuyu başlatan M3M0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurulan sistemlerden albaywolf un ki gerçektende çok güzel.Hem ssd li hemde GTX760.Dediğin 660Ti denkötüdür daha iyidir.Bir seri üstü.

Ben kötü demedim ki. en bi ekran kartına 700 tl vermem. Benim max verecegim fiyat 550 liradır. Ek olarak suan ssd ye verçek para yok. Ben kararimi verdim. İlk mesajdaki sistemi topluyorum ins. Yorumlarda çok süper toplamış diyorsunuz benim sistem ile aralarında fark yok. Önerilen sistemler benim sistem ile eşdeğer. Eğer eşdeğer değil diyorsanız neden değil açıklamasını yapin, ben de ikna olayım. Link koymakla bu sistem iyidir demek alakasız oluyor. Madem iyi neden iyi açıklama yapilmadan ben nasıl iyi olduğunu nerden anlayacağım? Neyse arkadaşlar yardimlariniz için teşekkürler.
 
Arkadaşım limit 2.000 tl diyorsun arkadaşlar senin için 2.000 tlye çok güzel sistemler yazmışlar diyosun yok ekran kartına bu kadar veremem yok şuna bu kadar veremem. Eee yazılan sistemler 2.000 tl zaten fazladan ver diyen yok. Neyse kendi bilceğin iş tabiki hayırlısı olsun.
 
Niye konu açtınız o halde direk kendi bildiğinizi yapsaydınız? Burada size en iyi f/p ürününü yazıyoruz siz diyorsunuz ki benimkinin aynısı hiç bir fark yok. O halde 7870 ile gtx760'ı bir karşılaştırın bakalım. Ya da boşverin nasılsa 8350 bütün oyunları ultrada oynatır. Size 8 çekirdeğinizle mutluluklar.
 
Konu kilit. Hesap silinmiştir. Şimdi istediğinizi yapabilirsin.
 
Arkadaş kendi topladığı sistem ile arkadaşların topladığı sistemin aynı fiyat olduğunu kavrayabilmiş miydi merak ediyorum... Neticede ikisi de aynı fiyat ve daha iyi bir sistem tavsiyesi yapılmış. Ekran kartına 700 TL vermem demiş de çok merak ettim, niye öyle dedi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı