2000 TL'ye Sistem Toplama

Recep abi ben de sistem topladım. GTX 760 modelini Asus markası mı alayım MSI markasını mı kararsız kaldım. MSI modelini sevdim ama senin de görüşlerini bilmek isterim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Twin Frozer vs. DirectCU II O.C'dan bahsediyor herhalde. Sistemine en uygun öneriyi yaptik GTX770'li, fakat sallamiyor bizi galiba. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O sistemden SSD ve işlemci soğutucusunu çıkarmalısınız. Onun yerine ekran kartına yüklenmelisiniz. Ondan sonra anakart olarak Gigabyte 970A-D3 almalısınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Para var ya kardeş :)

Kardeşim SSD durmalı çünkü harddisk kullanmayacağım. SSD'ye Windows'u yükleyip benim ayrıyetten harici disk USB bağlantılı 500 GB'lik kullanacağım. Oyunlarımı ona yükleyeceğim. Yani soğutucuyu diyosanız da işlemcinin kendi soğutucusu çok gürültülü çalışmakta ve iyi soğutmamakta. Anakart olarak da söylediğiniz anakartın ön panelinde USB 3.0 bağlantısı göremedim, kasadaki USB 3.0 bağlantısını bağlayacak yer yok yani, ya da ben göremedim. Varsa söyleyin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı