2000 TL'ye vantilatör tavsiyesi

Sapphire1525

Kilopat
Makaleler
4
2000 TL'nin üstüne çıkamam maksimum bütçem bu. Olabildiğince sessiz ve güçlü çalışan bir şey arıyorum.

Raks markasindan baska onermem hocam.
neredeyse 8 yildir kullandigim bir modeli var motorunda bile en ufak bir isinma olmuyor ayrica ben 7/24 calistiriyorum kisin bile calisiyor bende.

Raks markasindan baska onermem hocam.
neredeyse 8 yildir kullandigim bir modeli var motorunda bile en ufak bir isinma olmuyor ayrica ben 7/24 calistiriyorum kisin bile calisiyor bende.
Hocam bütçem içerisinde Raks'ın bu modeli var. Bir bilginiz var mıdır bu model hakkında?

yillardir bu modelini kullaniyorum zamaninda 200 TL 'ye almistim o zamanda pahaliydi 100-150 TL ye ayakli vantilatorler vardi marketlerde falan ama yillardir banamisin dememesinin disinda motorunda isinma bile yok.
o yuzden ucuza kacip kendinizi uzmeyin.

bu model cok kotu komsum aldi kurulumunu ben yaptim benim 8 yillik raks bile bundan daha iyi hava veriyor.

Hocam ucuza kaçmak değil de piyasa hakkında bir bilgim yok. Attığım linkte olan modeli alıyorum o zaman.

Bunu kullanan ya da bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
bu tarz pervaneye sahip urun almayin hocam uflemesi cok kotu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…