Sapphire1525
Kilopat
- Makaleler
- 4
2000 TL'nin üstüne çıkamam maksimum bütçem bu. Olabildiğince sessiz ve güçlü çalışan bir şey arıyorum.
Raks markasindan baska onermem hocam.
neredeyse 8 yildir kullandigim bir modeli var motorunda bile en ufak bir isinma olmuyor ayrica ben 7/24 calistiriyorum kisin bile calisiyor bende.
Hocam bütçem içerisinde Raks'ın bu modeli var. Bir bilginiz var mıdır bu model hakkında?![]()
Raks SF 16 Plus Ayaklı Vantilatör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raks SF 16 Plus Ayaklı Vantilatör fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Raks SF 16 Plus Ayaklı Vantilatör özelliklerini incele, 1.710,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
LXF-518 S Ayaklı Siyah Vantilatör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LXF-518 S Ayaklı Siyah Vantilatör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam ucuza kaçmak değil de piyasa hakkında bir bilgim yok. Attığım linkte olan modeli alıyorum o zaman.yillardir bu modelini kullaniyorum zamaninda 200 TL 'ye almistim o zamanda pahaliydi 100-150 TL ye ayakli vantilatorler vardi marketlerde falan ama yillardir banamisin dememesinin disinda motorunda isinma bile yok.
o yuzden ucuza kacip kendinizi uzmeyin.
Eki Görüntüle 2256938
bu model cok kotu komsum aldi kurulumunu ben yaptim benim 8 yillik raks bile bundan daha iyi hava veriyor.
bu tarz pervaneye sahip urun almayin hocam uflemesi cok kotu.Hocam ucuza kaçmak değil de piyasa hakkında bir bilgim yok. Attığım linkte olan modeli alıyorum o zaman.
Bunu kullanan ya da bilgisi olan var mı?![]()
Arçelik 16355 AV Ayaklı Vantilatör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arçelik 16355 AV Ayaklı Vantilatör fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Arçelik 16355 AV Ayaklı Vantilatör özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam dün bunu sipariş ettim. Sessiz çalışıyor mu?2 Ay önce Arçelikten https://www.arcelik.com.tr/vantilator/16355-av-vantilator bunu aldım. 2 Aydır aralıksız 24 saat çalışıyor banamısın demedi. Şiddetle tavsiye ederim. 1700₺ fiyatı vardı.
Aşırı gürültülü değil ama tamamen sessizde değil.Hocam dün bunu sipariş ettim. Sessiz çalışıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.