20000 TL civarı laptop önerisi

Biraz araştırdığımda Monster'ın %60 kullanıcısı aşırı memnuniyetsiz tekrar 15k civarı önerebileceğiniz laptop var mıdır?

Bende Monster kullandım ve iade ettim. Sorunlu modelleri mevcut tabii ki. Ama bu modeli MSI kasası yeni çıktı. Bizzat bu modelin MSİ'dakini kullanıyorum.Bence denemeye değer.

Son düzenleme:
Laptop güzel fakat bu kasa zaten attığım model. Hem de 11.nesil işlemcili, 1TB SSD ve 240 Hz. Aradaki farklar fazla. Monster lehine.
anladım teşekkür ederim. Bir de sen msi notebook aldığında driverlar yüklü mü geliyor yoksa kendin mi yüklüyorsun kendin yüklüyorsan nereden yükleniyor?(bilgisayar donanımları hakkında çok bilgim yok mazur görün lütfen :) )

Anladım teşekkür ederim. Bir de sen MSI notebook aldığında driverlar yüklü mü geliyor yoksa kendin mi yüklüyorsun kendin yüklüyorsan nereden yükleniyor?(bilgisayar donanımları hakkında çok bilgim yok mazur görün lütfen :) )

MSI bana FreeDOS olarak gelmişti. Format ekranında silmezsen bilgisayarda driverların olduğu bölüm oluyor. Fakat ben güncel değildir diye silmiştim. Microsoft Store'da MSI App ve driver Center programı var. Oradan yüklemiştim. Veya direkt MSI sitesinden indirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı