20000 TL Sistem Önerisi

Bütçe
20000 TL

omersseven

Decapat
Katılım
1 Ocak 2022
Mesajlar
244
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bir bilgisayar toplamak istiyorum.
Ekran kartı'nı 2.el garantısı devam eden temiz bir kart almayı planlıyorum (RTX 3080 vb.)
NVIDIA ekran kartı alacağım sadece kasa olacak.
Hazır sistem yerine bu fiyata toplanacak kasaya bu parça bu parça iyi olur gibisindende önerile olabilir çünkü abimle çalışarak bir kasa topliyacağız önce parçaları belirleyip sonra indirim kovalamaya başlayacağım ve yavaş yavaş toplayacağım.
Bir tıkta ileri dönük olsun istiyorum.
Bütçe 1, 2 bin artabilir.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleme:
Snow Bilgisayar diye bir sayfa var İnstagram da oradan bakabilirsin 3090 ekran kartlı pc vardı 19.999₺'ye.
Hocam siz mümkünse sistem önermeyin başka bi konuda da 3050 sistemi 16k ya toplayıp bundan iyisi toplanmaz demiştiniz bi güzel rezil olmuştunuz.
 
Ne olduğunu bilmediğiniz abuk subuk Instagram sayfalarından alışveriş yapmayın.

Haklısınız hocam zaten onun bilincindeyim sadece ekran kartını ikinci el almayı planlıyorum onu daelden ve test ederek alacağım. Peki sizin bu fiyata bu parçalar alınır diyebileceğiniz bir öneriniz var mı?
 
11.000 TL'ye ekran kartı hariç diğer parçaları sıfır olarak toplayabiliyorsunuz rahatça. Aşağıya da çekilebilir bu 9.500 TL civarlarına. 2. El 3080 ise temiz bulmak zor. Mining kartı büyük kısmı. Bulabilirseniz 8-9K civarına da çözülür. 19-20k gibi bir fiyatla toplanır.
 
11.000 TL'ye ekran kartı hariç diğer parçaları sıfır olarak toplayabiliyorsunuz rahatça. Aşağıya da çekilebilir bu 9.500 TL civarlarına. 2. el 3080 ise temiz bulmak zor. Mining kartı büyük kısmı. Bulabilirseniz 8-9k civarına da çözülür. 19-20k gibi bir fiyatla toplanır.

Hocam minig kart kendini beli eder ve hani sıcaklık değerleri olsun falan beli eder.
Hocam toplanır ama hangi parçalar en uygun seçim olur R5 7600X düşündüm biraz tuzlu çıkıyor i5 13400F 3, 200TL mantıklı geliyor.
Şu anakartlar mantık aslında.
 
Son düzenleme:
Hocam siz mümkünse sistem önermeyin başka bi konuda da 3050 sistemi 16k ya toplayıp bundan iyisi toplanmaz demiştiniz bi güzel rezil olmuştunuz.
Bundan iyisini ben toplayamam dedim orada yorum yapan ve tepki verenler zekasal soruna sahip olduğu için öyle tepki verdi. Ben toplayamam toplayan olursa toplasın dedim. Ve o sistemde ki tek hata buranın technopat olması sistemin özelliklerinde hiç bir sıkıntı yok ve aynı sistemi 10k 'ya toplarım yazanlar vardı baktım toplayamamışlar.
 
Bundan iyisini ben toplayamam dedim orada yorum yapan ve tepki verenler zekasal soruna sahip olduğu için öyle tepki verdi. Ben toplayamam toplayan olursa toplasın dedim. Ve o sistemde ki tek hata buranın Technopat olması sistemin özelliklerinde hiçbir sıkıntı yok ve aynı sistemi 10K'ya toplarım yazanlar vardı baktım toplayamamışlar.

16k sistemle 3060 Ti alınıyor hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı