Yakın zamanda Huawei GT 6 Pro titanyum aldım.
Artılar.
-Çok şık duruyor titanyum modeli.
-Çok uzun giden pil ömrü (alalı 10-12 gün oluyor 1 kere şarjını fulledim sadece)
-Ücretli-ücretsiz kadran cesitliliği, herkese hitap edecek kütüphanesi.
-Uyku takibi, deri sıcaklıgı takibi, aktif spor yapıyorsan verilerini, stres seviyesini %90-95 oranında dogru gösteriyor, aksatmadan takibini yapıyor.
-Son güncelleme ile birlikte tüm rehberini görebeiliyosun, arama yapabiliyorsun.
-Bildirimleri açınca gelen WhatsApp, mesajlar vb gibi uygulamaların mesaj içerigini görebiliyor ve mesaj ile yanıtlayabiliyorsun.
-Saatten görüşme yaparken ses cok net cok berrak kullandıgım saatler arasında en iyiye yakın bu diyebilirim ve mikrofonu cok iyi, sesim karsı tarafa cok güzel gidiyor.
-Su, toz, çizilme dayanaklılıgı iyi, cok deneyimlemedim ama eşimin saati cok ufak bir çizildi camı bir yere vurmuş belli belirsiz.
Eksiler.
-Wi-Fi özelliği yok.
-Düzgün çalısan kamera uygulaması yok.
-Uygulama magazası çok kısıtlı ve işe yarar uygulama yok.
-WhatsApp ve mesajlar gibi uygulamalar yok(sadece bildirim üzerinden yanıtlayabiliyorsun)
-Sanırım, emin degilim, Always on Display yok ekranı 5-10-25 dk acık tutabiliyorsun (ben bulamamışta olabilirim.)
Bu modeli bir akıllı saat degilde kolunda bulunan yaşam koçu gibi düşünürsen cok iyi, hem çok şık hem cok güzel takip yapıyor. Bir sorun olursa yanıtlamak isterim. Hee bir de kulaklık ve kayış hediyesi var

)