20000 TL'ye bilgisayar toplama

Bütçe
20.000

Beyzade71

Zeptopat
Katılım
17 Ekim 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Uzun arastirmalar sonunda bu PC'ye karar verdim, bütçem ortalama 20 bin. Aklıma takılan ekran kartında Eagle gibi bir kod var, 3070 Ti'larda daha farklı kodları olanlar da var. Bu kodlar ne anlama geliyor bilgisi olan var mı ve sistem uyumunda sıkıntılı dediğiniz parça veya parçalar var mı sizce?
 
O üreten Gigabyte'ın serisi nasıl ASUS da ROG ise Gigabyte da eagle gibi farklı modeller bulunmakda kafanız karışmasın.
 
Sistem gayet güzel gözüküyor piyasayı takip etmeyi bırakdığım için fiyatlardan pek haberim yok ama parçalar gayet güzel .Yapacağım ufak değiştirmeler olurdu sadece 80 TL'ye RAM'leri RGB yapardım, kasa beyaz sıvı soğutmada beyaz ama anakart siyah 110 TL çıkarıp siyah takabilirdim 280mm çünkü siyah olan bir de oradan alırdım 110 TL ile anakartı bir üst seviyeye çıkarırdım oda 200 TL'ye gelirdi, Power suplay ise 750W kafam rahat olur 650W da gayet besler ama çok bir fiyat farkı olmadığı için toplam 20.249 ediyor bu kadar değiştirmeye gayet makul bir fiyat benim düşüncelerim böyle. Birde söylemeyi unuttum param kalırsa elimde ssd yi 1tb alırdım özelleştirme menüsü normalden çok daha ucuz benim gördüğüm ekstra alsam daha maliyetli olur .
 
Aynen diğer sitelere göre özelleştirmeler uygun gerçekten, benim yaptıklarımlada ortalama 20.500 civarı oluyor, teşekkür ederim yorumun için
 
Aynen diğer sitelere göre özelleştirmeler uygun gerçekten, benim yaptıklarımla da ortalama 20.500 civarı oluyor, teşekkür ederim yorumun için.

Siz neler kullandınız?
 
Bende kasayı siyah olanı seçtim, RAM'lari RGB yaptım, sıvı soğutmayı 240'dan 360a çıkardım, SSD konusunda kararsızım sadece muhtemelen onu da 1TB'lik alıp toplam 21bine falan gelmiş olacak.

130 TL'ye güç kaynağını 750W yapmanızı tavsiye ederim ileride bir güncelleme yaparsanız falan hem de ucuz ve Gold sertifikalı buna değer kesinlikle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı