20000TL monitör dahil hazır sistem tavsiyesi

Lıterhf

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba, öncelikle yakın bir arkadaşım sistem arayışında burayı önerdim gel sor dedim utandı linc yerim gibisinden dedi moralim bozulur dedi onun adına burada sistem tavsiyesi alacağım arkadaşımın baktığı siteler şunlardır:
1- Gaming gen.
2-Sinerji gen.
3-İtopya
4-vatanbilgisiyar
5-teknogenetik
6-quantumgaming
7-oyunkolik
8-inventus
9-Teknobiyotik
10-İncehesap
11-QP Bilişim.
12-GameGaraj
13-moleculpc
14-gameextra,
Fakat en uygununu en iyi sistemi Moleculpc de buldu alınır mı alınmaz mı merak ediyorum ve kullanım amacı benimle aynı oyun-yayın-edit-yazılım- tarzındadır. Ortalama sistem 3070-3070 TI-3080 ve Özellikle Intel istiyor benim gibi i7 11.nesil olursa ve ASUS veya MSI sistem olursa cok güzel RGB sevdalısı monitör olarak 1080p 24 inch seviyesinde monitör arıyor aradığı markalar Samsung Dell LG Monster markalara bakıyor lütfen bu istediği özellijk ve markalar ve site dışında öneri yapmayınız herkese iyi forumler iyi günler.
NOT: Toplama sistem ve hazır sistem olabilir. Monitör illa bu sitelerden olmasına gerek yok Hepsiburada N11 GittiGidiyor Amazon Trendyol olabilir güvenli satıcı.
Buna baktı.

Son düzenleme:

Sorumu tam okumadınız sanırım ama öneriniz için teşekkürler.

Attığınız model fiyatına göre çok iyidir fakat bu ekran kartı için 2k monitör daha iyi olur.

Attığınız model fiyatına göre çok iyidir fakat bu ekran kartı için 2K monitör daha iyi olur.

ViewSonic kesinlikle bakmıyoruz MediaMarkt denedik monitör monitör değil ama Samsung düşünülebilir teşekkürler.

Intel versiyonu var mı öneriniz için teşekkürler.

ViewSonic kesinlikle bakmıyoruz MediaMarkt denedik monitör monitör değil ama Samsung düşünülebilir teşekkürler.

Intel versiyonu var mı öneriniz için teşekkürler.
Ama buna başka bir soğutma alsanız iyi olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı