20000TL monitör ve sistem önerisi

Bütçe
20000

itsmeares

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlık zaten konuyu açıklamıştır direk olaya gireceğim.
Oyun için bir bilgisayar istiyorum, en az 1TB depolama olursa iyi olur ayrıca NVIDIA ve AMD Ryzen delisiyim ama hangi modelleri seçsem karar veremiyorum. Geliştirmeyi düşünmüyorum ve bence sıvı soğutmaya da gerek yok bu yüzden.

Birkaç şey baktım ama tam olarak bu işlerde iyi değilim o yüzden sizle de paylaşıyorum:

Sistem 1 - SSD'yi Kingston 1TB 3500/2100MB olarak değiştirdim. 17000₺
Sistem 2 - Game Garaj HERO 5A sisteminin özelliştirilmiş hali.

Monitör 1 - Asus
Monitör 2 - Lenovo (Bundan biraz çekiniyorum çünkü internette herkes Asus seçmiş yerine ve genelde oyuncular için bir şeyler yapmayan firma olmadığı için)

Selam seçtiğin sistem gayet iyi öncelikle işlemci için bir şey demek istiyorum bende AMD Ryzen 5 5600X var ve aşırı ısınıyor stok fan kullanıyorum yazın soğutucuyu değiştireceğim eğer fazladan ekleyebilirsen stok yerine kule tipi soğutucu alabilirsen iyi olabilir ayrı olarak anakartta 2 RAM'li değil de 4 slotlu bir anakart tercih edebilirsin onun dışında sistem gayet iyi aynı SSD bende de var onun dışında monitör olarak ASUS'u tercih edebilirsin bende o monitörün pilot özelliği olanı var aşağı yukarı çok hareket ettiriyorum gayet güzel bir monitör şimdiden hayırlı olsun.

Selam seçtiğin sistem gayet iyi öncelikle işlemci için bir şey demek istiyorum bende AMD Ryzen 5 5600X var ve aşırı ısınıyor stok fan kullanıyorum yazın soğutucuyu değiştireceğim eğer fazladan ekleyebilirsen stok yerine kule tipi soğutucu alabilirsen iyi olabilir ayrı olarak anakartta 2 RAM'li değil de 4 slotlu bir anakart tercih edebilirsin onun dışında sistem gayet iyi aynı SSD bende de var onun dışında monitör olarak ASUS'u tercih edebilirsin bende o monitörün pilot özelliği olanı var aşağı yukarı çok hareket ettiriyorum gayet güzel bir monitör şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürler fikrin için.

Hocam iki sistem üzerinden değerlendirirsek eksileri ve artıları kendimce;
Sistem 1: Anakart daha iyi
Sistem 2:Ekran kartı daha kaliteli, SSD olarak Crucial öneririm kesinlikle, Güç kaynağı da daha iyi, Kasa olarak çok bilgim yok.

Monitöre gelirsek Asus VG 259QR kullanıyorum. Şu an ki fiyatıyla 9K. Ama bana sorarsan F/P açısından Lenova. TUF Gaming monitörlerde kronik olan bazı hatalar mevcut tamamen aldığın monitör şansına bağlı.

Hocam iki sistem üzerinden değerlendirirsek eksileri ve artıları kendimce;
Sistem 1: Anakart daha iyi.
Sistem 2: Ekran kartı daha kaliteli, SSD olarak Crucial öneririm kesinlikle, güç kaynağı da daha iyi, kasa olarak çok bilgim yok.

Monitöre gelirsek ASUS vg 259QR kullanıyorum. Şu an ki fiyatıyla 9k. Ama bana sorarsan F/P açısından Lenovo. TUF Gaming monitörlerde kronik olan bazı hatalar mevcut tamamen aldığın monitör şansına bağlı.

Anladım teşekkürler fikrin için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı