2000TL 1080P, 144Hz veya üstü monitör önerisi

Asus TUF VG249Q1R'yi kesinlikle önermiyorum. Önerenler neye göre öneriyor onu da bilmiyorum. Rezalet bir renk düzeni var.
 
Serdar bey bahsettiğiniz durumu daha önceki konularda okudum aynı panel ve hemen hemen aynı özelliklerinde bulunmasını göz önüne alındığında 27 inç olan modeli içinde geçerli bir durum mudur?


Bu modeli gözümle görmeden yorum yapamam. Ama ben bu ürünü almazdım. O fiyat bandında çok daha iyi monitörler alabilirsiniz. Tabi sizin de monitörde hangi özellikler olmasını istediğinize bağlı. Ben Asus TUF VG249Q1R'i iade ettikten sonra 27" e yöneldim ve AOC C27G1 aldım 1900 TL'ye. İyi ki öyle yapmışım, şu anda çok memnunum.
 
ASUS TUF serisi monitörleri uzun zamandır satıyoruz. Hiç şikayet edene rastlamadık aksine tavsiye eden de çok oldu ne gibi problemler yaşadınız acaba monitördemi sıkıntı vardı şaşırdım gerçekten. Üretim hatası olabiliyor çünkü.
 
Zaten mağazasına gidip deneyipte alacağım için sıkıntı yok AOC un tasarımı çok güzel aslında AOC u düşünebilirim. Asus TUF' da gayet iyi ama dediklerinizden sonra bi korku oldu.
 
Benim bahsettiğim model TUF VG249Q1R diğerleri hakkında yorum yapamam. Renk skalası kötüydü ve bu genel bir şey bir çok kullanıcının yazdığı bir durum. Yabancı forumlarda da aynı şekilde düşünenlerin olduğunu bizzat gördüm. Israrla Türkiye'de en çok önerilen model bu, onun için ben de ısrarla bu modeli önermiyorum ki arkadaşlar benim yaşadığımı yaşamasın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı