Klavye olarak Logitech G213 kullanıyorum. Mouse olarak SteelSeries Rival 3 kullanıyorum. İkisinden de gayet memnunum, bütçeyi 500 lira kadar çıkarabilirseniz pişman etmez sizi bu cihazlar.Bütçem belirttiğim gibi sınırlı, genellikle oyun oynayan birisiyim, klavye ve fareden pek anlamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam bunlara ne dersiniz?Klavye olarak Logitech G213 kullanıyorum. Mouse olarak SteelSeries Rival 3 kullanıyorum. İkisinden de gayet memnunum, bütçeyi 500 lira kadar çıkarabilirseniz pişman etmez sizi bu cihazlar.
Bu ekipmanlar için bedava denilecek bir fiyat. Sanırım ikinci el. Bu tür donanımlar kişisel ürünler biraz bence, hijyen ve ürün sağlığı açısından problem olabilir. Sıfır almanızı tavsiye ederim. Ama bu riskler problem olmayacaksa alınabilir fiyat gayet uygun.Hocam bunlara ne dersiniz?
Bu ekipmanlar için bedava denilecek bir fiyat. Sanırım ikinci el. Bu tür donanımlar kişisel ürünler biraz bence, hijyen ve ürün sağlığı açısından problem olabilir. Sıfır almanızı tavsiye ederim. Ama bu riskler problem olmayacaksa alınabilir fiyat gayet uygun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.