RRavyn Megapat Katılım 1 Nisan 2016 Mesajlar 483 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:38 #11 ca9an dedi: Alınır. FPS oyunları için ikisinden de ödün vermeden sunan padlerden. Stoğa gelirse control versiyonunu da ben almak istiyorum, bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada başlıkta yanlış belirtmişim. Levia değil de sizinle konuştuğumuz RAWM ER21 Pro Wireless Mouse modelini almıştım. İki kombinasyon iyi midir? Mouse konusunda yorumlarınızı daha önce belirtmiştiniz sanırım zaten.
ca9an dedi: Alınır. FPS oyunları için ikisinden de ödün vermeden sunan padlerden. Stoğa gelirse control versiyonunu da ben almak istiyorum, bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada başlıkta yanlış belirtmişim. Levia değil de sizinle konuştuğumuz RAWM ER21 Pro Wireless Mouse modelini almıştım. İki kombinasyon iyi midir? Mouse konusunda yorumlarınızı daha önce belirtmiştiniz sanırım zaten.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:45 #12 RRavyn dedi: Hocam bu arada başlıkta yanlış belirtmişim. Levia değil de sizinle konuştuğumuz RAWM ER21 Pro Wireless Mouse modelini almıştım. İki kombinasyon iyi midir? Mouse konusunda yorumlarınızı daha önce belirtmiştiniz sanırım zaten. Genişletmek için tıkla... ER21 de çok güzel ürün. Skates konusunda RAWM fena iş çıkartmıyor. Uyumlu olur. Tam istediğiniz gibi hareket etmezse skates değiştirir geçersiniz, tam istediğiniz hale gelir.
RRavyn dedi: Hocam bu arada başlıkta yanlış belirtmişim. Levia değil de sizinle konuştuğumuz RAWM ER21 Pro Wireless Mouse modelini almıştım. İki kombinasyon iyi midir? Mouse konusunda yorumlarınızı daha önce belirtmiştiniz sanırım zaten. Genişletmek için tıkla... ER21 de çok güzel ürün. Skates konusunda RAWM fena iş çıkartmıyor. Uyumlu olur. Tam istediğiniz gibi hareket etmezse skates değiştirir geçersiniz, tam istediğiniz hale gelir.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.724 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Bugün 11:15 #13 Çıkabilirseniz bunu almanızı öneririm. ESPTiger Pioneer Series Talismans Yasheng V2 Year of the Snake Mousepad wraithesports.com Çıkamazsanız @ca9an hocamın attıklarına bakın.
Çıkabilirseniz bunu almanızı öneririm. ESPTiger Pioneer Series Talismans Yasheng V2 Year of the Snake Mousepad wraithesports.com Çıkamazsanız @ca9an hocamın attıklarına bakın.