Kendim kullanıyorum bu klavyeyi hocam aynısından almak istemiyorum.
Konuyu düzenledim hocam kusura bakmayın.Mekanik mi? Mekanikse hangi switch? RGB şart mı? Boyutu ne olacak? Biraz detaylandırırsanız yardım edebiliriz.
Bakacağım teşekkür ederim hocam.Bu iki model kalite anlamında üzmez.
Corsair K60 RGB PRO Low Profile Mekanik Oyuncu Klavyesi, Türkçe, RGB LED, Her Tuş İçin Bağımsız Dinamik RGB Aydınlatma, Cherry MX Low Profile Speed Tuş Anahtarı (CH-910D018-TR) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Corsair K60 RGB PRO Low Profile Mekanik Oyuncu Klavyesi, Türkçe, RGB LED, Her Tuş İçin Bağımsız Dinamik RGB Aydınlatma, Cherry MX Low Profile Speed Tuş Anahtarı (CH-910D018-TR) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
871GTR ile aynı switchleri mi kullanıyor?DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah bu istekleriniz karşılar herhalde hocam.
Bakacağım teşekkür ederim hocam.
871GTR ile aynı switchleri mi kullanıyor?
D switch yani dream switch kullanılıyormuş 871GTR modelinde de aynı switchleri kullanıyorlar o zaman. Alacağım gibi duruyor bakalım.Hocam galiba 871GTR Kailh türü switch kullanıyor, EK75 ise kendi üretikleri dream switchleri kullanıyor galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.