2000TL'ye kadar mikrofonlu kulaklık önerisi

The Fate

Hectopat
Avcılık oyunu oynuyorum ama hayvan seslerinin ne taraftan geldiğini çözemiyorum ve kulaklık alsam iyi olacak. Öncelikle kafa üstü kulaklıki kulak içi kulaklık gibi tercihlerden hangisini yapsam bilmiyorum. Kafa üstü olacaksa hafif ve rahatsız etmemesi önemli çünkü saatlerce durunca ağrı ve terleme yaptırıyor. Kulaklık yerine sesin yönünü verebilecek hapörler önerilerinize de açığım.

Bütçede oynama yapabilir misiniz?

Bütçede oynama yapabilir misiniz?
yapabilirim tabi daha kaliteli ömürlük bir şey olacaksa neden olmasın mesela corsairiın kulaklığı vardı süngeri çıktı ve eskidi hemen o zaman iyi para vermiştim ama bloody mousemi 8 yıldır tıklıyorum ve hala birlikte mutluyuz.

Size daha önce öneri yapmıştım sanırım ama.
Fifine - Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık - Siyah indirimdeyken bu kulaklığı öneririm bu fiyattaki alabileceğiniz en iyi kulaklık sorgusuz sualsiz.

Bunun üretici menşei ülke nedir hocam pek hakim değilim konuya bir de ağır gibi yorar mı? Daha önce böyle bir konu açmamıştım ama.

Hocam kulaklık 260 gram inanılmaz hafif 5-6 saat kafamda kaldığı oluyor ağrı hissetmiyorum ki ürünün ses kalitesi fiyatına göre çok iyi mikrofonu zaten üst düzey bir mikrofona sahip menşei Çin ama marka mikrofon ve ses aygıtları konusunda yılların markası ve güzel bir marka yurt dışında da oldukça popüler ve mikrofonları sevilen bir marka.

3D Ses atmosferi nasıldır sesin yönünün iyi verebiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…