2000TL'ye Telefon Önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar. Aklımda iPhone SE (bir arkadaşım 6-7 sene kadar yavaşlamayacağını söyledi, kendisi de almış.) modeli var. Önerebilir misiniz?

Önemli kriterler hızlı olması. Hiç duraksamaması, bir kere bile yavaşlayıp donmaması, 2-3 yıl boyunca hiç yavaşlamaması gibi. Bataryasının iyi olması. (O zaman neden SE alıyorsun diyecek olursanız onu ben de tam bilemem.) Kamerasının iyi olması (Burası da benim can alıcı noktam. Öyle aktif kullanmam kamerayı ama, yeri gelince iyi çekimler de yaparım.) ve son olarak da tasarım. fena olmasa yeter. Tabi güzel olması da cabası olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin 6-7 yıl yaşayıp yaşayamayacağın belli değilken 6-7 yıl yaşar deyip de bunun garantisini vermek çok tuhaf. İsteklerinize göre 2016 yılında çıkmış olan amiral gemisi modeller mevcut. Ki ithalatçı garantili alabilirseniz MI 6 gibi ürünler var. Biraz da şahsi tercih. Ben param olsa da Iphone almam çünkü yazılımsal olarak kendime uygun bulmuyorum. Eğer bu durum sizde farklı ise ona göre tercihlerinizi yaparsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı