2004 Palio 1.3 Multijet Euro 4 ikinci marşta çalışıyor

bykelebek11

Megapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, 2004 Palio 1.3 Multijet Euro 4 motorlu aracım var. Son birkaç aydır marş bastığım zaman ilk seferde çalışmıyor, ikinci bastığımda alıyor marşı. Bilgisayara bağlattım, herhangi bir arıza kodu yok. Sıcak soğuk fark etmiyor, ne zaman yapacağı belli olmuyor. Bazen bir kerede marş alıyor bazen iki defada. Araçta duman atma, sarsıntılı çalışma, yakıt tüketiminde yükselme veya çekiş düşüklüğü gibi sorunlar yoktur. Yakıtı da her zaman aynı yerden alırım. Senelerce %95 şehir içi kullanıyorum arabayı zaten. Mazot filtresi de yenidir. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? İlk bakılması gereken yer neresi? Bilecik'te oturuyorum, usta da önerebilirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Birkaç yere gösterdim, rail müşürü ve enjektörler temizlenecek veya revizyon olacak dendi sadece. Güvenemedim.

Selamünaleyküm arkadaşlar, 2004 Palio 1.3 Multijet euro 4 motorlu aracım var. Son birkaç aydır marş bastığım zaman ilk seferde çalışmıyor, ikinci bastığımda alıyor marşı. Bilgisayara bağlattım, herhangi bir arıza kodu yok. sıcak soğuk fark etmiyor, ne zaman yapacağı belli olmuyor. Bazen bir kerede marş alıyor bazen iki defada. Araçta duman atma, sarsıntılı çalışma, yakıt tüketiminde yükselme veya çekiş düşüklüğü gibi sorunlar yoktur. Yakıtı da her zaman aynı yerden alırım. Senelerce %95 şehir içi kullanıyorum arabayı zaten. Mazot filtresi de yenidir. sorun neden kaynaklanıyor olabilir? İlk bakılması gereken yer neresi? Bilecik'te oturuyorum, usta da önerebilirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Birkaç yere gösterdim, rail müşürü ve enjektörler temizlenecek veya revizyon olacak dendi sadece. Güvenemedim.

Kömürleri bitmiştir.

Selamünaleyküm arkadaşlar, 2004 Palio 1.3 Multijet Euro 4 motorlu aracım var. Son birkaç aydır marş bastığım zaman ilk seferde çalışmıyor, ikinci bastığımda alıyor marşı. Bilgisayara bağlattım, herhangi bir arıza kodu yok. Sıcak soğuk fark etmiyor, ne zaman yapacağı belli olmuyor. Bazen bir kerede marş alıyor bazen iki defada. Araçta duman atma, sarsıntılı çalışma, yakıt tüketiminde yükselme veya çekiş düşüklüğü gibi sorunlar yoktur. Yakıtı da her zaman aynı yerden alırım. Senelerce %95 şehir içi kullanıyorum arabayı zaten. Mazot filtresi de yenidir. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? İlk bakılması gereken yer neresi? Bilecik'te oturuyorum, usta da önerebilirsiniz. Yardımlarınızı bekliyorum.

Marş Motoru Kömürüne Baktır, 2 Tane 1.3 Multijet Fiorino Geçti Elimize Euro 4 ve ikisininde marş motoru sıkıntıydı geç çalışıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı