Şu an ki Mouse Pad'im inanılmaz nemlenme yapıyor ve bundan kaynaklı mouse hızlı dönmüyor. Bana nemlenme yapmayacak bir Mouse Pad lazım önerilerinizi bekliyorum.
Steelseriest QCK+ mouse padlere bakabilirsin. 5-6 senedir fps oyunları için kullanıyorum. 1cm gibi yüksekliği olan bir pad nemlenme vs gibi bir problemi olmuyor. Kirlenince yıkıyorum deformasyon vs. de olmadı bu zamana kadar. Değerlendirebilirsiniz.
En ucuz PORGE 90x40 Mouse Pad Xxl Büyük Oyuncu Mousepad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PORGE 90x40 Mouse Pad Xxl Büyük Oyuncu Mousepad özelliklerini incele, 259,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Porge Gamer Mouse Pad 31x28, 70x30, 80x30, 90x40 Mouse Pad XXL Büyük Oyuncu Ofis Mouse Altlığı Mousepad (Kiraz Çiçeği, 90x40 cm 2mm kalınlık) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
En ucuz Glorious XL Slim Stealth GLRG-XL-STEALTH Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious XL Slim Stealth GLRG-XL-STEALTH Mouse Pad özelliklerini incele, 214,64 TL'den başlayan fırsatları yakala!