2010 yılından kalma Casper Neo 710 kasaya hangi Linux sürümü yüklenmeli?

Alpine Linux tercih ederdim.
Hocam Alpine Linux APK (Android ile alakası yok) paket yöneticisini kullanıyor. Bu APT(Debian) ve RPM(Fedora) kadar yaygın olmadığı için uygulama kurmak çok zor olur. Bu yüzden yeni gelen birine Debian veya Fedora tabanlı dağıtım tavsiye etmek daha iyi olur.

Hocam en performanslı olacak hangisidir şimdilik yetineceğim seneye sisteme tam bir yükseltme yapacağım ama o zamana kadan en performanslı olacak olan lazım.
Hocam dediğim gibi Linux Mint'i XFCE arayüzü ile kurmak maksimum verimi verir. Bence Linux Mint kurabilirsiniz.

Hocam Alpine Linux APK (Android ile alakası yok) paket yöneticisini kullanıyor. Bu APT(Debian) ve RPM(Fedora) kadar yaygın olmadığı için uygulama kurmak çok zor olur. Bu yüzden yeni gelen birine Debian veya Fedora tabanlı dağıtım tavsiye etmek daha iyi olur.

Linux'ta yeni olduğundan bahsetmemiş. En performanslı olanı istemiş. O yüzden önerdim.

Hocam Alpine Linux APK (Android ile alakası yok) paket yöneticisini kullanıyor. Bu apt(Debian) ve RPM(Fedora) kadar yaygın olmadığı için uygulama kurmak çok zor olur. Bu yüzden yeni gelen birine Debian veya Fedora tabanlı dağıtım tavsiye etmek daha iyi olur.

Hocam dediğim gibi Linux Mint'i Xfce arayüzü ile kurmak maksimum verimi verir. Bence Linux Mint kurabilirsiniz.

Linux'ta yeni olduğundan bahsetmemiş. En performanslı olanı istemiş. O yüzden önerdim.

Tamamdır hocalarım ben Linux Mint'i deneyeceğim eğer performans düşük gelirse Alpine Linux'u denerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı