2013 iPad Air 1 deneyimlerim

2013 model iPad Air 1 kullanıyorum. Bana 2015'te alınmıştı ve hala benimle. Yani çalışalı 6 yıl geçti ve deneyimlerimi paylaşmak istedim. Eğer her yıl nasıldı derseniz şöyle belirtmek istiyorum:

2015: Benim için çok iyi bir aletti ilk defa teknolojik bir şeye sahip olmuştum ve gayet akıcıydı.
2016: Artık yavaştan alıştım cihaza mobil oyunlara yönelmiştim ve mutluydum.
2017: Oyunları 35-40 FPS oynuyordum ama o zamanlar herkesin öyle oynadığını sanıyordum artık cihaz yoruldu gibiydi.
2018: Arkadaşlarım ile PUBG oynuyordum ve memnundum.
2019: Artık oynadığım oyunlardan atmaya başladı ve hep 2 saniyede bir drop yiyordum YouTube vs.
2020: Oyun oynamıyorum artık sadece yazılımlar ve YouTube ve Safari de geziyordum.
2021: Cihaz dili olsa bağırır artık ısındığı için arkasındaki metal kaplama dökülüyor yavaştan ve çok hantal uygulamalarda bazen ayarlardan bile atabiliyor.

Bana sorarsanız çok güzel bir aletti zamanında ama artık yavaş kaldı çok fazla ama o her zaman gönüllerin birincisi derslerde hep onu kullanıyorum yoruluyor ama yapacak bir şey yok tüm yük onun üstünde ve sanırım 3 yıl daha dayanacak ve artık kullanılmaz olacak. Benim deneyimlerim böyleydi, iyi forumlar.

Resmini atamıyorum maalesef şu anlık belki ileride eklerim.
 
Aynı cihazı 2013 yılından 2020 yılına kadar kullandım, 2019 veya 2020 arası falan bende PUBG Mobile oynadım o cihazla arkadaşlar ile. 😄

En son kullandığımda batarya sağlığı %77 olmasına rağmen bataryası çok yavaş gidiyordu hemen bitmiyordu üstelik sizinkinin aksine gram ısınma yoktu. Güzel dizi film izlenebiliyor idi fakat maalesef camı ve iç ekranı tamamen kırıldı ve tamir ettirmeye değmeyeceğini düşünerek imha ettim ve çöpe attım.

Şu an iPad 8. Nesil alma fikirlerim var. Bu iPad'ler gerçekten çok muhteşem cihazlar.
 
Aynı cihazı 2013 yılından 2020 yılına kadar kullandım, 2019 veya 2020 arası falan bende PUBG Mobile oynadım o cihazla arkadaşlar ile. 😄

En son kullandığımda batarya sağlığı %77 olmasına rağmen bataryası çok yavaş gidiyordu hemen bitmiyordu. Güzel dizi film izlenebiliyor idi fakat maalesef camı ve iç ekranı tamamen kırıldı ve tamir ettirmeye değmeyeceğini düşünerek imha ettim ve çöpe attım.

Şu an iPad 8. nesil alma fikirlerim var. Bu IPad'ler gerçekten çok muhteşem cihazlar.

Evet bence de bataryaları çok iyi yapılmış benimki de kolay kolay bitmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı