2015 1.4 TSI Golf 7 122 HP alınır mı?

• Konuyu başlatan RoexN1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 108

RoexN1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım, 2015 1.4 TSI 122 HP manuel Golf 7 aracı düşünüyorum araç 153 bin Km'de ve alır almaz uzun yol yapmak zorundayım sizce bu araç alınır mı? Ve alırken en dikkat etmem noktalar nedir? İlk kez benzinli bir araç alacağım ve bu araçlar hakkında çok masraf çıkardığını iddia edenler var, önerilerinizi bekliyorum. Araca gelecek olursak konuştuğumuz fiyat 935, 3 çamurluk boya, 1 kapı sacı değişen, motor çarpması yüzünden. Fiyatı da değerlendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasasından anlamam ama, çok zart zurt arıza çıkaracak bir araca benzemiyor. 1.4 TSI'ların 160'lıkları genelde sorunludur. 122 HP olanları daha optimizedir. Şanzıman da manuel olduğu için kafanız rahat. Otomatik düşünürseniz DSG'ye dikkat edin. Gene de almaya niyetlenirseniz kapsamlı bir eksper yaptırın.

Bu golflerin piyasasını aşırı derecede uçurdular. Bende de polo var golfe geçecektim otomatik bakıyorum ama dehşet sayılar dönüyor. Bunun fiyatı iyi geldi muhtemelen manuellerin piyasası daha düşük 935k çok iyi bence alınır, aracın paketi, cam tavanı, rengi bunlar neler?

arıza olarak hem sorunsuz hem performanslı motorlardan sorun yaşayacağını düşünmüyorum DSG olsa o kmlerde belki masraf açabilirdi. Eksperini iyi yaptır ekstra bir şeyler çıkmasın.

Merhaba hocalarım, 2015 1.4 TSI 122 HP manuel golf 7 aracı düşünüyorum araç 153 bin Km'de ve alır almaz uzun yol yapmak zorundayım sizce bu araç alınır mı? Ve alırken en dikkat etmem noktalar nedir? İlk kez benzinli bir araç alacağım ve bu araçlar hakkında çok masraf çıkardığını iddia edenler var, önerilerinizi bekliyorum. Araca gelecek olursak konuştuğumuz fiyat 935, 3 çamurluk boya, 1 kapı sacı değişen, motor çarpması yüzünden. Fiyatı da değerlendirir misiniz?

Hocam araç iyi de golf 7'lerin genel olarak fiyatı tuzlu.

Bu golflerin piyasasını aşırı derecede uçurdular. Bende de polo var golfe geçecektim otomatik bakıyorum ama dehşet sayılar dönüyor. Bunun fiyatı iyi geldi muhtemelen manuellerin piyasası daha düşük 935k çok iyi bence alınır, aracın paketi, cam tavanı, rengi bunlar neler?

arıza olarak hem sorunsuz hem performanslı motorlardan sorun yaşayacağını düşünmüyorum DSG olsa o kmlerde belki masraf açabilirdi. Eksperini iyi yaptır ekstra bir şeyler çıkmasın.
Golf 7'lere 8 fiyatı biçiyorlar çok gülüyorum.Bir de civiclere.2007 model 250k km'deki araca 700-800 yazıyorlar,bazen de tek amacı A noktasından B noktasına götürmek olan bir arabaya km'si düşük,koleksiyonluk adı altında milyonlar biçiyorlar,piyasa çok saçma.

Merhaba hocalarım, 2015 1.4 TSI 122 HP manuel golf 7 aracı düşünüyorum araç 153 bin Km'de ve alır almaz uzun yol yapmak zorundayım sizce bu araç alınır mı? Ve alırken en dikkat etmem noktalar nedir? İlk kez benzinli bir araç alacağım ve bu araçlar hakkında çok masraf çıkardığını iddia edenler var, önerilerinizi bekliyorum. Araca gelecek olursak konuştuğumuz fiyat 935, 3 çamurluk boya, 1 kapı sacı değişen, motor çarpması yüzünden. Fiyatı da değerlendirir misiniz?

Bızde golf 7 vardı 2012 model DSG 100bınde almıstık DSG'sı bızde patladı 490 lıraya almıstık o zamanlar 10bın lıra masraf cıkarmıstı DSG yuzunden fakat sızın arac manuelmıs avantajınız var bızım araca gore. Uzun yolda 4-5 lıtreye kadar dusmustu sehır ıcı 6 7 cıvarı yakıyor konfor dedıgımız zaman C HB arac olarak mukemmel bır arac kıvrak ve benımkı dızel olmasına ragmen 105beygırdı hızlıydı sızınkı benzın ucup kacar az yakar dıyemem ama cok kacacagı kesın bir arac aşırı memnundum. (klavyem bozuk bazı harflere basamıyorum bu sebepten oturu boyle yazıyorum)

Fiyatı hariç gayet iyi arabadır. Bunların TSI motorlarında bağımsız süspansiyon olması lazım. C segmentine yön veren modellerden bir tanesi. Kendini kanıtlamış, iyi bir motor var üzerinde. DSG olmaması da ayrı bir avantaj tabii. Bakımlı bir TSI üzmez insanı. Aşırı pahalı Golf piyasası.

Son düzenleme:

Hocam comfortline paket gri renk ekstra opsiyonu olarak hız sabitleme sınırlama,oto far,yağmur sensörü ve ön arka par sensörü var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı