2015 i20 Otomobile Ses Sistemi Güncellemesi

BraveHeaTR

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2015
Mesajlar
191
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Ben 1 ay önce ses sistemi yaptırdım. Elimde önceden kalma bir amfi olduğu için onu kullandım. Arka kapılara hoparlör taktırmak istemediğim için pandizotun üstüne 2 adet Soundmax M69K 250W hoparlör taktırdım. Yanına ise JBL 1000W bass taktırdım. Elimdeki amfi ise Sony Xplod XM-SD14X. Özellikleri şu şekilde: https://www.sony.com.tr/electronics...ent-in-car-amplifiers/xm-sd14x/specifications

Aracımın arka pandizot kısmına hoparlör yapılınca ön kapılardaki aracın kendi hoparlörleri biraz etkisiz kaldığı için ön kapılara da amfi eğer kaldırıyorsa uyumlu bir çift hoparlör almak istiyorum. Amfim ekstra hoparlöre uyumlu olur mu? Çünkü amfinin çıkış yerlerinin hepsi dolu durumda. Eğer kaldırırsa kaç Watt ve ne almamı tavsiye edersiniz?

wzmacniacz-sony-xplod-xm-sd14x-500w-wzmacniacz-sony-xplod-xm-sd14x-500w-3-3.jpg

Fotoğraf bana ait değil fakat benim amfimle aynı. Benim amfimde de vidası takılı olmayan 2 yer boş sadece. Geri kalan çıkışların hepsi kullanılıyor.

Diğer bir sorum da, 2015 I20 jump kasa araçlarında arka kapı içlerinde hoparlör olmadığı için önden çıkacak hoparlörleri de arka kapı içlerine takmak istiyorum. Onları amfiye bağlamayacağım. Onun yerine ön kapıdaki orijinal tesisatı arkaya uzatıp o şekilde halledeceğim.
Bu kombinasyonla bir sıkıntı yaşar mıyım? Amfilerden pek anlamadığım için çok soru sormuş olabilirim o yüzden kusura bakmayın.

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı