2015 Opel Astra J kasa nasıldır?

00caner00

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. 2015 benzin LPG 1.6 motor otomatik 180 bin km de Opel Astra J kasa alınır mı? Deneyimleyen veya araçlar hakkında bilgisi olan yardımcı olur mu? Şanzımanı nasıl; arızalanır mı? Arızaları nasıl ve kroniği var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı aracın bir arkadaşımda maueli var ve çok sorunlar yaşadı, çok masraf çıkardı kendisine. Detayları bilmiyorum.

Fiyata göre alınacak araç diyemem. Çok sorun yaşayanlar var. LPG ile özellikle kalkışlarda yetersiz kalıyor. Bakımlı ve çelik subaplı bulabilirseniz yine düşünülebilir ama genel olarak arızalarıyla bilinen bir kasadır. Genelde sibop yakmayanını bulmak zordur

Hocam babam 2015 model dizel, manuel, 5 ileri 1 geri vitesli, 1.3 Edition Plus Astra'nın ikinci sahibiydi. Tam 4 yıl kullandık, bana mısın demedi. Temiz baktığın, kullandığın sürece, bakımlarını aksatmadığın sürece seni üzmez. 2021'de 44K kilometrede aldık 2025'de 75K kilometrede sattık.

A13DTE zaten 1.6 ya göre daha iyidir. Hem yakıt tüketimi azdır hem de nispeten daha az sorun yaratır. Bazı araçlar maalesef temiz bakmanıza rağmen kronikleriyle baş ağırtır. Arkadaşın bahsettiği motor da bunlar gibilerinin başında gelir.

Aynı aracın bir arkadaşımda maueli var ve çok sorunlar yaşadı, çok masraf çıkardı kendisine. Detayları bilmiyorum.
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…