2016 Tiguan 2.0 TDI 4Motion highline satılıp yerine ne alınmalı?

diodiyor

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

2016 Tiguan 2.0 TDI 4Motion highline aracımı satmak istiyorum, 200 bin km.
Yerine daha güncel, güçlü veya daha az masraflı bir araç arıyorum.

Tiguan'ın piyasa değeri, satışta dikkat edilmesi gerekenler ve alınabilecek alternatif modeller hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Değişen ve boya durumuna göre 1.700.000-1.800.000 arasından satışa sunulabilir. Almak istediğiniz araç yine SUV mu olacak?

Evet.C segmentinde bir SUV düşünüyorum.

Hocam bu fiyata aracı satıp üstüne eklemeden bahsettiğiniz kriterlerde güzel C SUV gelmez. En fazla 1.4 benzinli daha düşük km, 2-3 yıl genç highline Tiguan alırsınız yine. Bütçeyi esnetme şansınız varsa birkaç tavsiye de bulunayım.

Değişen ve boya durumuna göre 1.700.000-1.800.000 arasından satışa sunulabilir. Almak istediğiniz araç yine SUV mu olacak?

Evet.C segmentinde bir SUV düşünüyorum

Hocam bütçeyi arttırma şansım var 100-150 civarında. Aile arabası olacak 3 çocuklu geniş olması güzel olur.Birde tiguanın keskin hatlarına benzer araba olursada tadından yenmez.Benim baktıklarım şu şekilde:1.4 TSI tiguan,2024 model TOGG v2,Torres EVX,Peugot 408 GT.Araba şehir içi ağırlıklı kullanılacak yılda 1 2 kere uzun yol yapılır diye düşünüyorum.Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum hocam.

Yani halihazırda Tiguan kullanıyorsunuz o yüzden onu satıp tekrar bir Tiguan almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Zaten sizin şu an kullandığınız Tiguan nefis bir araç. 2.0TDI 4Motion aracı neden sattığınızı da merak ettim açıkçası
408 GT kullandım, çok keyifli bir araç değil, tek artısı donanımları olabilir. TOGG V2 biraz daha ön plana çıktı benim için.

Hocam aslında benimde kafam orada karışıyor.Satıp üstüne ekleyip genç orta düzey bir araba mı yoksa elimdekine yatırım yapmak mı.İnsan tabiki yeni olsun ister o yüzden satma tarafı ağır basıyor.Tabiki tiguan güzel bir araç ama aracın bağırması bakım maliyeti mtv si bizi yoruyor.O sebeple satmayı tercihende elektrikli olmasını istiyorum.Öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim hocam.

Tam bütçeniz 2.100.000 mü?

Bence T-Roc alabilirsiniz. Ne kadar B segmentte olsa C segment gibi bir araba!
Tabi kişisel bir tercih ben kasasını seviyorum.

Tam bütçeniz 2.100.000 mü?
Tiguan ın kaça gideceğini bilmiyorum.Birkaç siteden tekil aldığımda 1650000 ila 1700000 arası fiyat veriyorlar.Benim aklımdaki tiguan 1650000 e gider üstüne bir şeyler eklerim 1800000-1850000 bandında bir araç alırım diye düşünmüştüm.Eğer dediğiniz gibi olur 1700000-1800000 arası giderse bütçeyi max 2000000 e getirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…